Дезинфекция, дезинсекция и дератизация на помещения

Ние от „Агроинсект“ вярваме, че всеки трябва да е най-добър в това което прави, независимо какво е то, за нас това нещо са дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията. Стремим се винаги да предлагаме на нашите клиенти – настоящи и бъдещи, най-качествените услуги. Фирмата предлага: дезинсекция, с чиято помощ се унищожават насекомите-хлебарки, въшки, бълхи, кърлежи, мухи, комари, оси и др.; дезинфекция, която осигурява безопасна среда чрез унищожаване на патогенни микроорганизми; дератизация, с помощта на която се убиват вредни гризачи (мишки и плъхове); продажба на продукти, препарати и техника за осъществяване на гореизброените дейности, както и химическо чистене и пране на чаршафи,покривки, мека мебел, работно облекло и други.
Фирмата извършва основната си дейност в индустриални и търговски площи, офиси, вкл. помещения за производство на храни и напитки, ресторанти и други заведения за хранене,болници, детски и учебни заведения, хотели други административни и обществени сгради, паркове, градини, сметища и други открити пространства.
Основната ни цел е постигането на перфектни резултати в нашата работа и най-вече осъществяването на трайни и ползотворни партньорства с нашите клиенти.