Заместител на тютюна - Електронната Цигара

Електронната цигара, известна още като Е-цигара, е най-новото нововъведение като безвредна алтернатива на пушене на тютюнени изделия като цигари. Тя е незапалима и използва микротехнология, която допринася за истинско и задоволително пушене на използващият я без тютюна, катрана и, най-важно, без риска от рак. Използва презаредима батерия, която наподобява истинска цигара и има светлинен индикатор, който е индикатор на употреба и симулира светенето на горящият тютюн.

Комплекта съдържа:
- 1 бр. изпарител с женска резба
- 1 бр. литиева батерия с мъжка резба
- 1 бр. зарядно 220V по БДС + кабел за USB порт
- 1 бр. зарядно за автомобил 5 V
- 10 бр. пълнители
- 1 бр. упътване на английски език

- Без съдържание на катран или други канцерогенни вещества.
- Безвредна за околните.
- Може да се употребява навсякъде където ви се пуши.
- Предназначена за отказване от тютюнопушенето.
Защо Електронна Цигара

Защото здравето Ви трябва да е от първа важност! Отрицателният ефект върху здравето при пушене на традиционни цигари не може да се отрече. Електронната цигара със сигурност е бъдещето на безвредното пушене. Използвайки я, постигате същото емоционално и физическо чувство, както и задоволяване на никотиновия глад като при традиционна цигара. Има множество предимства, които носи - свободата да пушите навсякъде, липса на миризма и вреден въглероден оксид, предотвратяване на евентуални здравословни проблеми и т.н.
Електронната цигара не съдържа катран и стотиците канцерогенни вещества и химикали, които се отделят при горенето на истинска цигара. Екологично чиста е, тъй като не замърсява въздуха и не представлява вреда за приятелите и семейството ви. Кажете довиждане на праха на миналото. Това е бъдещето на безвредното пушене, не водещо до замърсяване или здравословни проблеми.

Електронната цигара е нововъведение, като безвредна алтернатива традиционните цигари. Тя изглежда точно като обикновена цигара - чувството при употреба и вкуса са същите. Незапалима и използва микротехнология, която допринася за истинско и задоволително пушене. Не случайно електронната цигара е призната за най-сигурният начин за отказване от традиционните цигари. Отказването на цигарите е много трудно поради многобройни причини. Хубавото е, че не е необходимо да отказвате цигарите, а просто трябва да намерите по-добра, безопасна и задоволителна алтернатива.

Ако искате свободата да пушите навсякъде, да пестите пари от обикновени цигари, да избегнете опасността от пожар и неприятната миризма на пушека, да елиминирате напълно вредата от пасивното пушене, тогава е логично да преминете към електронна цигара. Тя доставя емоционалното чувство точно като от пушенето на обикновена цигара без да причинява нито един от негативните ефекти на традиционното пушене.