Зъбни импланти - стоматологична клиника д-р Табаков - София

Стоматологична клиника д-р Табаков в центъра на София предлага на своите пациенти съвременни методи на зъбна имплантология, естетична имплантология и орална хирургия.
В нашия сайт може да намерите пълна информация за зъбните импланти - методи за имплантиране, използвани системи зъбни импланти, цени на зъбните импланти, противопоказания за поставяне на импланти.

Зъбните импланти са съвременната алтернатива на мостовете и зъбните протези.
За съжаление много пъти се налага да бъде изваден зъб. Възстановяването му може да стане или с мост, или със сменяема протеза, или с поставяне на зъбен имплант.
Зъбните импланти представляват изкуствени корени от биологично съвместими материали (титан). Върху него се поставя надстройка (пънче), на която се монтира коронка.
Имплантирането на зъб веднага след изваждането на естествения предотвратява атрофия на костта и е най-добрата възможност, която предлага стоматологията.
В стоматологична клиника Табаков в центъра на София може да получите пълна информация за използването на зъбните импланти. Прилага се индивидуален подход за избор на метод за имплантиране и тип на имплантната система за всеки пациент. Лечението се извършва с модерна апаратура в стилна обстановка.