Зъболекарски кабинет

Добре дошли,

Стоматологичен център Интелдент се намира в град София и е основан през 1990 година за да работи за нуждите на нашите пациенти. Ние обслужваме всички възрастови групи – деца и възрастни. Нашата практика се основава на висок професионализъм, техническа компетентност и грижа за пациента. Контролът върху инфекциите и стерилизационните процедури са проектирани да осигурят максимална защита за пациентите ни.

Дентален център Интелдент предлага спешна стоматологична помощ , като дава съботни и неделни дежурства за кварталите Света Троица, Гевгелийски, Фондови жилища, Захарна фабрика, Люлин, Красна Поляна, Надежда , Банишора и др.

При нас има зъболекари специалисти в областта на хирургията, ендодонтията, козметичната стоматология, имплантологията и детската стоматология.Те са приятелски настроени, компетентни и внимателни професионалисти, чиято най-важна задача е да поставят вашите нужди и комфорт на първо място.По време на лечението се осигурява пълно обезболяване на пациентите с помоща на съвременни средства и медикаменти.

При вашето първо посещение ще бъде направен пълен орално-дентален профилактичен преглед. Ще ви предложим лечение базирано на резултатите от прегледа. Преди започването на лечението ще направим и обсъдим приблизителни изчисления за стойността на услугите ни и на времето, което е необходимо за извършване на лечението. Ако вашето първо посещение е по спешност ние ще направим усилие да облекчим проблема ви в същия ден.