Имоти за продажба и наем в България | Ваканционни и бизнес имоти.

В DreamBulgaria.bg ще намерите голямо разнообразие от качествени недвижими имоти, предлагани за продажба или наем в България. Ваканционни имоти по цялото Черноморско крайбрежие и зимните курорти - Слънчев Бряг, Варна, Златни Пясъци, Балчик, Банско, Боровец и др. Рекламирайте вашия имот на сайта ни.
Дрийм България' ЕООД е с адрес на управление в гр. Варна и оперира на пазара на недвижими имоти в България от 2005 г.

Още със стартирането на дейността си, ние сме превърнали в основна наша цел оказването на пълно съдействие на всички лица, инвеститори и фирми, които имат интерес от покупка, наемане, продажба или управление на качествени недвижими имоти в България.
Това включва както директни продажби и осъщестяване на връзка 'Продавач - Купувач', така и консултантски услуги, преговори, проучвания на определен пазарен сегмент в сектора на недвижимите имоти, управление на имота ви и финансово съдействие, ремонт и обзавеждане, преводи от и на Руски, Румънски и Английски езици, юридическо съдействие, както и всички други аспекти, които могат да възникнат при извършване на операции с недвижими имоти в България.

Базата данни с имоти за продажба и наем, с която разполагаме постоянно се увеличава, като полагаме усилия всички имоти да бъдат представени по най-добър и лесен за възприемане начин от широкия кръг потребители на сайта ни.