Други | Директория с български сайтове

Създаване и развитие на свой бизнес

Ходите на работа и в същото време се замисляте за собствен бизнес? Искате да стартирате собствен бизнес и се чудите от къде да започнете? Вече имате бизнес и искате да го развиете още? Търсите бизнес идеи? Искате сами да можете да генерирате нови идеи? Този сайт е за вас.

Sofica Group

Софика е лидер в предлагането на комплекси аутсорсинг услуги. Водещите ни услуги покриват изнасянето на call center, HR, IT, управление на бизнес процеси и хостинг.

Опаковки от Алмер

Основната дейност на фирма Алмер е производство на всякакви видове опаковки. Пластмасови опаковки, кофи, кутии, пластмасови съдове, дамаджани за минерална вода, фолиа с ротогравюрен печат, бутилки за безалкохолни напитки. Притежаваме автоматични машини за пълнене, затваряне и етикиране на кофички за млечни продукти.

Сигнали за корупция и измами.

Корупцията е един от сериозните проблеми в държавата.В този сайт може да подавате сигнали за корупция в полицията и всяка една сфера в която забележите признаци на измама и злопупотреба.Вземете участие и помогнете не само на себе си, а и на България.

Билд

Фирмата има голям опит в производството на външна реклама, като изделията, които изработваме са следните: Външна реклама, рекламни табели, рекламни надписи, обемни букви, рекламни пана от винил, светещи кутии, тотеми, билбордове, брандиране на автомобили и витрини, стопери, ракети, А-Бордове и рекламни щандове.

Професионална почистващи машини за Вашия бизнес

"П и П мениджмънт" ЕООД е оторизиран вносител на професионална почистваща техника, професионални почистващи препарати, консумативи за почистване, резервни части и инструменти за почистване.

От скоро, поради нуждите на пазара предлагаме нова услуга: машини под наем. Услугата се предлага с доставка при клиент, обучение, изработка на метод на почистване и вземане от място. По този начин клиентът няма грижа за почистването.

Франчайзинг TV – идеи за нов собствен бизнес от франчайзите в България.

ФранчайзингTV е проект на Franchising.bg, който има за цел да ви даде идеи за нов франчайзинг бизнес и нови бизнес възможности. ФранчайзингTV е проект на Franchising.bg, който има за цел да ви даде идеи за нов франчайзинг бизнес и нови бизнес възможности. ФранчайзингTV е проект на Franchising.bg, който има за цел да ви даде идеи за нов франчайзинг бизнес и нови бизнес възможности.

Нови бизнес идеи, Идеи за нов бизнес, Конференция New Business Ideas

Business ideas е конференция за нови бизнес идеи, бизнес възможности и създаване на бизнес контакти с някои от най-успешните представители в българския бизнес. business ideas е конференция за нови бизнес идеи, бизнес възможности и създаване на бизнес контакти с някои от най-успешните представители в българския бизнес.

Optima Extension - Изкуствена коса цена, Изкуствени мигли цена, Удължаване на коса

Optima Extension е повече от 10 години на пазара в София и Варна и предлага богато разнообразие от клипси за коса и евтини естествени коси на изключително атрактивни цени.

Sofpark.eu - Оборудване за детски площадки и паркове

Оборудване за паркове. Обзавеждане за спортни и детски площадки - настилки, люлки, пързалки, пейки, огради, перголи, табели и кошчета. Озеленяване. Адаптирано оборудване за деца с увреждания. Улично осветление.

Разпространи съдържание