Алтернативна медицина | Директория с български сайтове

Крем за ръце Cophasil ® (Кофазил) - 24 часа защита на кожата

COMPRAPHARM GmbH Германия създава Cophasil ® през 1991 като решение за редица проблеми, свързани с кожата. В основта на крема са включени съставки, производни на тревистото растение „Риган”. Cophasil ® е клинично тестван продукт.

Официален сайт на „Ригано” ООД

Ригано ООД – търговия на едро и дребно с хранителни добавки, стоки за възрастни и козметични продукти.Ригано ООД – търговия на едро и дребно с хранителни добавки, стоки за възрастни и козметични продукти.

Поръчай билки онлайн – bilki.bg. Лечение с билки. Билка

Онлайн билков магазин.Предлага билки, чай, подправки, билкова козметика, диетични и деабетични храни,книги за билки . За всички, които се интересуват от лечение с билки и народна медицина.

Поръчай билки онлайн – bilki.bg. Лечение с билки. Билка

Сайтът bilki.bg e онлайн билков магазин. Предлагаме над 350 вида билки - български и екзотични. Също така приготвяме и билкови смеси по рецета и предложение на пациента. за всички, които се интересуват от лечение с билки, народна медицина.

Здраве Бг - българският портал за здравето ви

Здраве Бг разполага с десетки статии за вашето здраве – обширна информация за болести, последни новини и научни статии. Здраве Бг разполага с десетки статии за вашето здраве – обширна информация за болести, последни новини и научни статии. Здраве Бг - българският портал за здравето ви

Цветя и билки

Всичко за цветята, билките и красотата във вашия дом. Стайни цветя, Градински цветя. Всичко за цветята, билките и красотата във вашия дом. Стайни цветя, Градински цветя. Всичко за цветята, билките и красотата във вашия дом. Стайни цветя, Градински цветя.

Интегративна медицина

Медицински център "Хирон-София": първият по рода си в България Център за нтегративна медицина: хомеопатия, СКЕНАР терапия, аура-сома терапия, медискрин диагностика, детоксикация на организма, Бах терапия, Рейки курсове, безплатни обучителни лекции

Класически зепер на Хулда Кларк

На този сайт може да поръчате класически зепер произведен по оригиналната схема публикувана от Хулда Кларк, без изменения. Зеперът използва медни електроди и 9V батерия и се предлага с подарък 1 бр. "Магнезиево олио".

Комплексно оборудване за спа центрове и козметични салони

ИнтерСПА предоставя цялостни интегрирани решения за спа центрове и козметични салони, спа и козметично оборудване, козметика и консултанткси услуги.

Нашите Клиенти са най-ценния актив на компанията ни. Ето защо ние поставихме нов стандарт на обслужване, който е безпрецедентен на българския професионален спа и козметичен пазар.

Лазерна и фотоепилация

Избирайки козметичен център Пандерма вие избирате най-доброто.Ние ще ви
предложим лазерна и фотоепилация ,както и поставяне на ботокс и
филъри.Освен това можем да ви предложим лечение на акне ,мезотерапия и
различни антицелулитни терапии и лазерна епилация.

Разпространи съдържание