Бяла техника | Директория с български сайтове

Mултисистеми – Булклима

Японски инверторни климатици Fujitsu General от Булклима. Фирмата предлага на клиентите си и термопомпени инсталции, въздушни завеси, слънчеви колектори. Бърза доставка, професионален монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз от високо квалифицирани специалисти.

Климатици Варна

Климатици и климатична техника за Варна и региона. Конкурентни цени, професионални и бързи монтажи.
Японски инверторни климатици Daikin,Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, Sharp, Toshiba. Професионални консултации, безплатен оглед. Сплитове, мултисплитове, VRV

Ви Макс климатици, София

Климатици Ви Макс, София-водещи марки, промоции, най-новото от света на климатичното оборудване, монтаж и сервиз, акуратно обслужване, безплатен оглед, новини и съвети за поддръжка на Вашия климатик. Daikin, Hitachi, Samsubg, Toshiba, Fuji, Panasonic, Osaka, LG, Fujitsu и др.

Климатици Варна - от Сплит Сервиз

Климатици от Сплит Сервиз. Професионален монтаж, ремонт и поддръжка на климатична техника. Всичко за климатизацията на Вашият Дом, Офис, Магазин и Вила. Реномирани марки климатици, безплатен оглед и консултации. Гаранционен, следгаранционен и абонаментен сервиз за климатична техника. Вашият Комфорт е важен за нас! Сплит Сервиз ООД е оторизиран дистрибутор на климатици Daikin и представител и сервиз на TCL за гр.Варна и региона.

Добър избор на цифров фотоапарат

Тук можете да откриете интересна информация за различните видове фотоапарати и видео камери, техни характеристики и какъв фотоапарат да изберем, за да бъдем доволни от покупката си.

Слънчеви колектори от ЕМ ДЕ Солар.

Вакуумни слънчеви колектори, осигуряващи целогодишно битова топла вода. Модели колектори с Термосифон и вакуумни тръби "heat pipe", подходящи за еднофамилни жилища. Съвременни енергийни решения от ЕМ ДЕ Солар!

" ДИК " дружество по ЗЗД

" ДИК " дружество по ЗЗД - производство на конзоли и търговия с консумативи и аксесоари за климатична техника " ДИК " дружество по ЗЗД - производство на конзоли и търговия с консумативи и аксесоари за климатична техника

Климатици

Некст клима е лидер в изграждането на обекти в областта на вентилацията и климатизацията. Климатици на изплащане. Фирмата извършва монтаж и сервиз на климатици.

Касови апарати, Везни, Електромери

Дейзи Технолоджи ООД е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Разпространи съдържание