История | Директория с български сайтове

Помагало за всеки ученик и студент

Помагало за всички студенти и ученици. Предоставяме качествени есета и реферати както и новини.Помагало за всички студенти и ученици. Предоставяме качествени есета и реферати както и новини.

Велика България

България Над Всичко!!! Сайт с интересна и разнообразна информация за България! Сайта е разделен на категории и подкатегории. В ляво са разположени банери с връзки за забавни и интересни публикации.

Информация за най-интересните случки от световната история

Актуална и подробна информация за най-важните събития от човешката история, станали се на този ден в миналото. Със любопитни снимки и коментари за най-интересните случки.

Всичко за страните на нашата планета

На нашият сайт ще прочетете информация за държавите и зависимите територии по света. Статистика за населението, икономиката и историята на всички държави на земята.На нашият блог ще намерите информация за държавите и зависимите територии по света.На нашият сайт ще прочетете информация за държавите и зависимите територии по света. Статистика за населението, икономиката и историята на всички държави на земята.На нашият блог ще намерите информация за държавите и зависимите територии по света.

СОУ Иван Вазов

Средно общообразователно училище „Иван Вазов” – гр. Плевен е най-голямото учебно заведение на територията на Плевенска област. Обучението е организирано в 63 паралелки – информатика, информационни технологии, биология, литература, история.

Социология

Къде да уча социология? Информация за кандидат-студенти желаещи за изучават науката социология. Материали за икономическа социология - лекции по социология.Стажантски програми за бакалаври, магистри и доктуранти.

Разпространи съдържание