Религия | Директория с български сайтове

Изневяра.com - помощ при изневяра

Помощ при изневяра, признаци и причини за изневярата, етапи, даване на втори шанс след изневяра, начини да я преодолеем и отново да заживеем щастливо. Психологическа помощ след травмиращи преживявания.

Порталът на пасторите

Всичко за свещениците в България. Най-новите новини от православният и католическият сват. Любопитни и съдържателни статии за религията в Българи и по света. Посетете ни и няма да съжалявате.

Еволюция на ума - Бъди промяната

Движение на Новата Мисъл е прогресивно културно и гражданско движение за качествено развитие на индивида и обществото. Несъзнателността и първичността са водещи в поведението на всички нива. Хората не общуват пълноценно помежду си, защото не умеят да общуват със самите себе си. Всичко това трябва да се промени, ако искаме да живеем в един по-позитивен, хармоничен и проспериращ свят и промяната трябва да започне в умовете на хората.

Pomak Leaks

Повече от 200 онлайн ресурса за помаците на 6 езика. Документи, статии, книги и въобще всякакви ресури. Предназначен както за изследователи, така и за широката публика.

Свещеният Коран с български превод

Сайт за Корана - свещената книга на мюсюлманите - в оригинален текст и с паралелен превод на български, както и в аудио формат. Допълнителни ресурси и информация.

Разпространи съдържание