Домашни потреби | Директория с български сайтове

Оборудване за санитарни помещения

Катрин Макс – консумативи и препарати за почистване на хотели, ресторанти, магазини. Дозатори (диспенсъри), кърпи и хартия за ръце, сешоари за ръце и коса, ароматизатори и тоалетна хартия за офиса или магазина. Санитарно и медицинско оборудване.

Електронен магазин за дрехи, аксесоари и стоки за бита

Хипермаг е онлайн магазин за дрехи (мъжки, дамски, детски), аксесоари и различни стоки за бита. Голям избор от парфюми, бижута, подаръци за всеки и спортни стоки. Изберете Хипермаг и пазарувайте лесно и удобно.

Кухненски ножове

Керамични ножове за вашата кухня. Всеки нож е изработен много качествено и е изключително остър. Запазва остротата си дълго време и е изключително лек. Режат с лекота плодове, зеленчуци и месо без кости. Много подходящи за ежедневна употреба, като улесняват работата ви в кухнята.

Високотехнологични домашни пречиствателни системи за трапезна вода

Най-ниската цена за литър пречистена вода само ПОЛОВИН СТОТИНКА за литър чиста и полезна за всекидневна употреба трапезна вода!
Високотехнологични домашни пречиствателни системи за трапезна вода!
Чиста трапезна вода директно от чешмата във вашия дом!
Пречистената вода е с отлични качества и баланс на веществата.
Бърз и лесен монтаж и поддръжка на системата.
Ефективно премахва от водата: Песъчинки, Ръжда, Тиня, Водорасли, Арсен, Хлор, Пестициди, Неприятен вкус, Тежките метални йони, Бактерии и вируси.
Дезинфекцира водата изцяло.

Preparati.bg - специализиран онлайн хипермаркет

ие работим с най-добрите фирми и предлагаме над 10 000 артикула, на най-добрите цени. Препаратите за професионална и масова употреба, които продаваме са съобразени с най-високите екологични изисквания в ЕС и удовлетворяват последните законови норми относно състав, етикетиране и техническа информация. Всички продукти са придружени от необходимите документи (MSDS, анализни сертификати и др.) и отговарят на всички санитарно-хигиенни норми в ЕС. Всички препарати които продаваме са внимателно подбрани да отговарят на най-строгите санитано-хигиенни изисквания и екологични нирми.

Енергоспестяващи крушки

Онлайн магазин за LED крушки и Енергоспестяващи крушки.
Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от продукти за дома, офиса или градината. Сигурна и бърза доставка до Вашия дом или офис в цялата страна.
Пазарувайте без да излизате от дома си!
Вече знаете къде... http://led-krushki.com

Стикери за декорация на стени от Dekoriram.com

Украсете и разнообразете дома и работното място, направете атрактивно и уникално вашето заведение или хотел, декорирайте автомобила си за да изпъкне от множеството. Използвайте стикерите за да направите стаята си неповторима, всичко съобразено с вашия вкус и стил. Закачлива спалня, апетитна кухня, модерен хол, приказна детска стая, необикновена всекидневна, отпускаща баня. Създайте нов образ на мебелите!

МИК Трафик -професионални почистващи препарати, дезинфектанти и машини

Kомплексни системи за лична хигиена: диспенсъри за лична хигиена, еднократни кърпи за ръце, тоалетна хартия, кухненски ролки, антибактериален сапун, ароматизиращи системи; препарати за неутрализиране/премахване на неприятните миризми; биоензимни препарати; подложки и кубчета за писоари; таблетки за тоалетни казанчета.

Тоалетна хартия и хигиенни консумативи

Тук ще намерите хигиенни решения за хотелския сектор, търговски обекти, административни и обществени сгради, кухненска хигиена, предприятия от хранително вкусовата промишленост. Порталът ви предлага следните продукти:
Почистващи кърпи & Уреди и аксесоари
Алтернативни почистващи препарати на таблетки
Алкални почистващи препарати
Специални почистващи препарати
Киселинни почистващи препарати
Неутрални почистващи препарати
Дезинфектанти
Дезинфекция на яйца, плодове и зеленчуци
Грижа за пода
Еко препарати за почистване / Green cleaning

Филтри за вода, омекотителни системи и машини за пречистване на вода от Aqua Filters

Електронен магазин за обработка и филтрация на вода. Филтри за пречистване на вода, системи за обратна осмоза, системи за омекотяване на водата и предпазване от варовик, машини и консумативи за питейна вода за дома или офиса.

Разпространи съдържание