Преводи | Директория с български сайтове

Превод Руски

Превод Руски предоставя на клиентите си качествени професионални писмени и устни преводи от и на руски език. Преводите се изпълняват от лицензирани преводачи с дългогодишен опит във всички сфери. Превод Руски - бързи срокове на работа, прецизност, професионализъм. Спазване на договорените срокове.

Уроци и преводи от италиански език

Уроци и преводи от италиански език. Помощ за научаване на италианския език чрез свързване с преподавател и посещаване на частни уроци, чрез онлайн обучение, чрез набавяне на учебни материали или просто забавление чрез слушане на преведени песни и статии.

0888204424
8694758
Мая Йонкова
jjjane@abv.bg

Агенция за преводи и легализация и-Лингуа

Агенция за преводи и легализации И-ЛИНГУА е професионална преводаческа агенция. Извършваме преводи на текстове от всякакво естество на повече от 30 езика.
Разполагаме с опитни преводачи, специализирани в различни области на превода, което ни позволява да осигуряваме качествени преводи на текстове с различна тематика и от различни сфери на обществения живот: право, търговия, финанси, банково дело, застраховане, медицина, фармацевтика, металургия, минна промишленост, машиностроене, автомобили, електротехника, опазване на околната среда, IT технологии, реклама, художествена литература и др.

Агенция за преводи и легализация Рутина

Агенция "Рутина" извършва официални езикови преводи и легализация на български документи за чужбина и чужди документи за България, включително заверка с апостил.

Преводи и легализация

Фирма Лингва Универсал предлага преводи от и на всякакви езици в писмен и симулантен вид. Преводите биват общи, технически, търговски, както и преводи на бизнес текстове. За редовни клиенти, както и за преводи над 30 страници правим отстъпки. Организираме и групи за чуждоезикови обучения.

Преводи и Легализация - Карел

"Качество в преводите от 1991 г. Лицензирани преводи от и на английски, немски, френски, италиански и др. Устни
преводи, легализация на документи. Професионални специализирани преводи: медицински документи, техническа и юридическа литература. Езикови преводи от всички европейски езици на български. "

Преводи от Версика

Версика е агенция за писмени преводи и легализация на документи. Предлагаме писмени преводи на 22 езика, разделени на 4 групи, в 5 сфери на спецификация.

Разпространи съдържание