Комплекс "Островът на съкровището"

За директни клиенти е възможен едногодишен безлихвен лизинг !!!
Предлагаме ви апартаменти в комплекса „Островът на съкровището” който състои от 5 сгради. От сграда №1 до сграда №4 сградите са 5 –етажни, състоящи се от 18 апартамента с квадратури от 35 кв.м. до 142.16 кв.м. Сградите са изцяло монолитни, построени с български тухли, без гипсокартон с външна топлоизолация. Всяка сграда Разполага с 6 едностайни-35 кв.м, 5 двустайни - 47 кв.м., мезонети-136, 142 кв.м. На всеки етаж са разположени по два едностайни-тип студио, два двустайни, един двустаен-80 кв.м. Изложението на жилищата в сградите е следното: едностайни северо-западно и северо-източно. Двустайните са източно и западно изложение а двустайните с по-голяма квадратура е южно изложение.Мезонетите са с изключителна панорама към морето. На всеки етаж са разположени по два едностайни-тип студио, два двустайни, един двустаен-80 кв.м. Изложението на жилищата в сградата е следното: едностайни северо-западно и северо-източно. Двустайните са източно и западно изложение а двустайните с по-голяма квадратура е южно изложение.Мезонетите са с изключителна панорама към морето. На по-високите етажи също има гледка към морето от останалите жилища.
Между апартаментите и СПА центъра има топла връзка.
Всички са завършени „до ключ”. Боядисани в бяло, а в спалните е цветен латекс.
Подовите настилки са: в предверието теракота, в помещенията ламинат, баните са изпълнени с италианска теракота и фаянс, дограма е PVC стъклопакет.
Стълбищната клетка и терасите са покрити с гранитогрес. Цени от 780 евро /кв. м Ползване веднага. „Стойчев и синове” ООД
Мина Стойчева ( мениджър продажби )
GSM: +359 888 385 896
Тел: +359 886 547549
Skype: treasureisland9
E-mail:tr.island_1@abv.bg
www.treasureislandravda.com