асансьори

Фирма "Уникен" - Асансьори Orona и Ескалатори

Официалният и единствен представител на Orona в България е фирма "Уникен" ЕООД, водещ български вносител на ескалатори и асансьори. Фирмата доставя, монтира и поддържа пълна гама от асансьори (стандартни, със специална форма на кабината, товарни, автомобилни, кухненски, Home Lifts и др.), ескалатори, инвалидни платформи, движещи се пътеки, товарни платформи, системи за паркиране, строителни подемници.

Асансьори - Мила лифт ООД

„МИЛА ЛИФТ“ ООД е създадена през 1995 год. в гр.София. От самото начало на нашата дейност, ние отдаваме приоритетно значение на доставка, монтаж, ремонт, сервиз, преустройство и модернизация на асансьори – като начин за улесняване на ежедневния живот и допринасяне за комфорта на всеки човек.

Българска асансьорна асоциация - за безопасни асансьори, качествен сервиз и квалифицирани техници

Безопасността на асансьорите може да се гарантира чрез въвеждане на европейски стандарти за асансьорен сервиз и строг контрол върху работата на асансьорните техници. Такива са главните цели на Българската асансьорна асоциация, които се осъществяват успоредно с борба за излизане на бранша от сивия сектор и инициативи за създаване на фондове за ремонт и модернизация на опасни и остарели асансьори.

Разпространи съдържание