бойлер

Онлайн железария

Онлайн магазин за електрически и ръчни инструменти, електро и ВиК части и аксесоари, битови уреди. Бърза доставка до домът Ви, винаги на най-ниска възможна цена. Всички артикули са на цени от склад на едро!!!

Всичко за банята

Предлага цялостно обзавеждане за баня: мивки, моноблокове, смесителни батерии, душове, душ кабини,

бойлери, структури за вграждане, аксесоари на водещи български и световни производители. Осигурена

доставка и монтаж.

Бойлери

Всичко за хоризонталните, вертикалните и проточените бойлери. Полезна информация за бойлери за баня и бойлери за кухня. Как да изберем правилният бойлер за нашият дом, вила, работно място.

Алуминиеви радиатори и отопление - Radieli

Доставка и монтаж на отоплителни инсталации, алуминиеви радиатори, горелки, помпи, котли - пиролизни, електрически, газови, тръби и фитинги. Климатизация, водопровод и канализация. Електронни централи за енергийна ефективност. Разширителни съдове и изолация. Поддръжка и ремонт. Кранове, вентили, конзоли, автоматични и ръчни обезвъздушители, стойки за под. Бойлери и нагреватели. Алуминиеви и стоманени лири за баня

Electron.bg

Electron.bg е онлайн магазин за черна, бяла техника и електроинструменти.
Тук можете да купите телевизори, фотоапарати, лаптопи, готварски печки, хладилници, фурни, котлони, перални, съдомиялни, бойлери, конвектори, кафемашини, прахосмукачки, стоки за бебето, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, водоструйки, помпи, парочистачки и много други.

Разпространи съдържание