болница

Санаториум за рехабилитация Нареченски Бани

Санаториум за рехабилитация Нареченски Бани е подходящ за лекуване на диабет, рехабилитация на слединсултни състояния, физиотерапия и рехабилитация. Нареченски бани се намира в сърцето на родопите м. Санаториумът работи със здравната каса.

Ветрен, Бургас

Сайт за кв. Ветрен, минерални бани Бургас, квартал. Балнеолечение, кални бани, туризъм, болница "Дева Мария". Ветрен е разположен в Бургаската низина, която е част от източния дял на Горнотракийската низина. Близо до квартал Ветрен са и южните склонове на Стара Планина и западния бряг на Атанасовското езеро. Близо до кв. Ветрен са разположени Бургаските минерални бани и квартал Банево. До Ветрен минава автомагистрала "Тракия" свързваща Бургас със София, която тук има разклон.

Сайт на болница

Болницата в град Плевен е Авис Медика, уеб сайта на нашата болница предлага много новини за нашия екип и предлаганите от болницата услуги а също така новини за болниците в България.

Ин Витро център "Селена"

Частна акушеро-гинекологична болница за активно лечение "Селена" се намира в град Пловдив. Разполага с модерни кабинети, ин витро център, гинекологично и родилно отделение. Екипът ни е на разположение 24 часа в денонощието.

Овча могила

Сайт на село Овча могила, община Свищов, област Велико Търново.
Информация за селото, за основното училище "Св. св. Кирил и Методий", СУПЦ, селската църква. Информация и условията за провеждане на лечение и рехабилитация в санаториума. Галерия с много снимки.

Медицински център „Св Димитър”

Медицински център „Св Димитър” работи с екип от специалисти в областите: гинекология, вътрешни болести, УНГ, урология, очни болести. Центърът разполага с 2 кабинета на територията на София, намиращи се на удбони места.

гр. София
ул. "Яков Крайков" 1
ет.1, ап.1
http://svdimitar-medcenter.com

Разпространи съдържание