ваучери

www.CutPlanet.bg - социална мрежа за намаления

www.CutPlanet.bg е социална мрежа за намаления, в която можете безплатно да сваляте талони за намаления или да закупувате ваучери за групово пазаруване с до 100% намаление. Офертите са за ресторанти, дискотеки, екскурзии, магазини, школи, услуги и много други.

Оферти

Специални оферти! Неустоими промоции! Големи намаления! Единствено в Bueno.bg! Уверете се в изгодните цени и закупете промоционален ваучер. Пестете докато пазарувате! Вземете идеалната за Вас оферта от хотели, ресторанти, театри, спа и специални събития - ние работим с най-добрите от бранша. За да не пропуснете най-изгодните предложения за Вашият град се регистрирайте още сега и получавайте нашите уникални оферти всеки ден.

Сайт за промоционални оферти и отстъпки.

Сайт за промоционални оферти и отстъпки. Платформата предлага оферти на промо-цени с големи намаления в 3-дневни сесии за продажбата на ваучери. Търсете вашите ваучери на iskamgo.com

Промоционални продажби с отстъпки!

Промоционални оферти за колективно (групово) пазаруване в градовете София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново. Как работи? В сайта се предлагат промоционални оферти на промотиращи търговци. Появяването на промоционалните оферти се осъществява на сесии от 24, 48 или 72 часа.

Хит Оферти

Агрегатор на оферти за групово пазаруване. Всички оферти за групови намаления за твоя град на едно място. Туризъм, заведения, красота, здраве, обучение, спорт, забавления, за автомобила

Gepi.bg

www.Gepi.bg е онлайн платформа за групово пазаруване, която дава възможност на своите потребители да купуват стоки и услуги на промоционални цени с отстъпки от 50% до 95%.

Разпространи съдържание