вино

Напитките в България – богатство и традиции

Един различен поглед към света на напитките в България. Технологични процеси и специализирана информация. Браншови организации и бизнес каталог на фирмите от областта. Новини и събития. Исторически извори, дегустация и download. Кариерно развитие.

Електронен магазин за майстора на домашното вино

Електронен магазин за майстора на домашното вино. Дрожди, ензими, дъбов чипс, есенции за вино и ракия, както и други консумативи и помощни средства за производството на домашно вино.

Луксозно шампанско

Ако Вие сте ценител на истинското шампанско и добрия вкус то нашите предложения са специално за Вас. Фирма Ексагон ЕООД Ви предлага най-доброто шампанско на достъпни цени.

Винпром Свищов АД

Производство и търговия на голямо разнообразие високо качествени вина и ракии. Те са намерили реализация и са оценени както в България, така и на международните пазари в Англия, Русия, Германия, Франция, Полша и Азиатските страни.

Сватбена агенция и цветарски магазин Ла роз

Сватбена агенция и цветарски магазин Ла роз.Всичко за Вашата сватба:сватбена украса,цялостно организиране на сватбени тържества(кръщенета, рождени дни).Изработка на уникални букети за всеки повод.Вашата мечтана сватба ще се превърне в реалност .

Вино

Вино – видове и техните характеристики. Научете кои са етапите при дегустиране на вино. Винени сортове грозде. Възможност да прочетете за най-новите тенденции в комбинирането на вино и произведения на кулинарното изкуство.

Разпространи съдържание