вируси

Лечител - Здраве, Болести и Лечение

Здравен портал за лечение на болести, чрез билки и диети. Тук ще намерите полезна информация за почти всички съвременни заболявания, както и ефективни мерки за тяхното преодоляване. Облекчаване на симптомите и пълно оздравяване, чрез нашите съвети.

Лечител - Здраве, Болести и Лечение

АиМ Мултисъпорт ООД - цялостно компютърна поддръжка за Вашият офис или дом

Цялостно компютърно обслужване за Вашият офис или дом. Продажба на компютри (нови и втора употреба), всички видове компютърни компоненти. Компютърна и техническа поддръжка – абонаментна и инцидентна. Специализирана поддръжка за лаптопи с части на склад. Уеб дизайн и хостинг с много екстри. Презареждане на тонер касети.

Българският Мултифункционален Зепер, Генератор за лечение + запер

Защо е създаден мултифункционалния зепер? Макар и универсални, честотите 30kHz и 2.5kHz не успяват достатъчно бързо да помогнат при различните заболявания. По тази причина за по-висока ефективност на дадено лечение в зепера са създадени програми с поредици от честоти. Какво получавате, снабдявайки се с мултифункционален зепер?
-Оригиналният запер на Хулда Кларк + автоматично определяне на времената на интервалите на терапията и паузите между тях;
- „Най-мощният запер на света” създаден от Кен Преснер + автоматично определяне на времената на интервалите на терапията и паузите между тях;

Разпространи съдържание