втора употреба

Вещи втора ръка

Покупко-продажба на стоки и вещи втора употреба в България. Голямо разнообразие от вещи подредени в подходящи категории. Покупко-продажба на стоки и вещи втора употреба в България. Голямо разнообразие от вещи подредени в подходящи категории.

Алтер ЕООД

Продажба и сервиз на комютърна техника. Нова и втора употреба. Работим с активно с Hewlett Packard, DELL, Canon, IBM, ASUS, Microsoft и др. Абонаментно сервизно обслужване на фирми. Изграждане на компютърни мрежи и комуникационни решения. Мрежи с домейн организация предимно с Microsoft продукти. Презареждане на тонер касети за лазерни принтери. Фирма Алтер ЕООД е представител на Kaspersky Lab. за Плевен и региона. Като допълнителни дейности предлагаме - Изработка на Интернет сайтове, включително с бази данни, Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение.

КАРМАРКЕТ - Мотокари, нови и втора употреба, складова техника

КАРМАРКЕТ предлага нови и използвани мотокари, строителни вишки за продажба и под наем, подемна техника - транспалетни колички, стакери, транспортери КАРМАРКЕТ предлага нови и използвани мотокари, строителни вишки за продажба и под наем, подемна техника - транспалетни колички, стакери, транспортери

Компютърс Сервиз Стара Загора

Компютърс Сервиз Стара Загора ул. Христо Ботев 90 - MICROSOFT REGISTERED REFURBISHER - търговия, ремонт и сервиз на компютърна техника, лаптопи, монитори, принтери и мрежови продукти.

"Л. Б. Р." ООД - lbrbg.com - дрехи втора употреба на едро

"Л. Б. Р." ООД - Търговия на едро с дрехи, аксесоари и стоки за бита втора употреба.
Фирмата е сред водещите в България за внос и търговия на едро с дрехи втора употреба.
Предлагаме комбинация от високо качество и ниски цени, санитарен контрол, доставка до вашия магазин.
Дрехите които предлагаме са внос от САЩ. Внасят се от реномирани складови бази разположени на територията на щатите Florida, South and North Carolina, Virginia and New York.

Констант - маркови компютри втора употреба

Фирма Констант Трейд ЕООД град Варна е директен вносител на маркова компютърна техника втора употреба. Има изградена дилърска мрежа в цялата страна. Продаваме маркови компютри, монитори и лаптопи на достъпни цени с гаранция за качество. Фирмата разполага със собствен сервиз и предлага гаранционно и следгаранционно обслужване на своите клиенти.

Разпространи съдържание