декорация

Магазин за дома

Онлайн магазин за домашни потреби, аксесоари, декорация, детски стоки и и битова техника. Онлайн магазин за домашни потреби, аксесоари, декорация, детски стоки и и битова техника.

АИКО мебели и декорация

Мебелни салони АИКО се занимава с продажба на корпусна мебел, матраци и множество аксесоари за декорация. При нас ще намерите идеи за обзавеждане и декорация на вашият дом или офис! Всеки месец много промоции и намаления! Очакваме Ви!

Ракхива - луксозни опаковки на едро и дребно

Ракхива предлага голямо разнообразие от материали за опаковане на подаръци и сувенири. Хартиени торбички и торбички за подаръци, цветни картонени опаковки и кутии за подаръци, подаръчни торбички, луксозни опаковки и опаковки от картон за специалени поводи. Цветна хартия за опаковане на подаръци. Тишу хартия, органза, целофан, панделки и шнурчета за опаковане и декорации на букети. Поздравителни картички и покани. Украса за сватбени тържества и партита. Предлагаме естествени материали и еко опаковки. И изобилие от идеи за аранжиране и декорация.
On-line поръчки & Безплатна доставка!

Лесна доставка на балони с хелий Балончо

Парти агенция Балончо е дясната ръка на всеки, който организира фирмени и семейни тържества и други развлекателни прояви. Балончо предлага над 100 вида и цвята балони за декорации, декорации с цветя, хартия и други. Ние ви консултираме безплатно, организираме и изпълняваме с ентусиазъм всяко ваше празненство. Обадете се за първоначална консултация или с конкретна идея и ние ще се радваме да ви чуем, да осъществим вашия парти-замисъл и да впечатлим гостите ви.
Предлагаме лесна доставка на балони с хелий, доставка на балони, парти артикули и други, много добро обслужване и малки Парти тайни.

Дария Карпет - мокети за хотели, килими, пътеки

ДАРИЯ КАРПЕТ ЕООД – внос и дистрибуция на меки подови настилки като – килими, пътеки и мокети за хотели. Фирмата приема поръчки за изработване на мокети за хотели, обществени сгради, офиси, ресторанти и др.

Genius Ltd - интериорен дизайн и 3D визуализации

Ние от „Genius” сме на разположение за реализирането на Вашите идеи и решения, подсигурени от професионалното изпълнение на висококвалифицирания ни eкип от архитекти и дизайнери.

Водим се от идеята, че всеки има нужда от своето местенце на спокойствие и хармония. Според нас, стилът, индивидуализмът, уникалността са неизменна част от добрия интериор.

Ние предлагаме индивидуален дизайн, изпълнение на цялостни проекти до ключ, проектиране на мебели, 3D визуализации, обзавеждане, цветови решения, декорациии, авторски надзор и др.

Изкуствени скали и водопади от Artcliff-BG

Ако обичате да сте близо до природата – ние ви предлагаме решение в стил „БЕДРОК“ за вътрешно и външно оформление! АКО ИМАТЕ ИДЕИ – ОБАДЕТЕ НИ СЕ И НИЕ ЩЕ ГИ ПРЕВЪРНЕМ В РЕАЛНОСТ! Работим изцяло с висококачествени материали по американска технология. Щампите се правят от истински скали, което гарантира максимална автентичност. Нашите работници са специализирали в чужбина и са с дългогодишен опит. Гарантираме качествено изпълнение и в срок! Ц Е Н И - Б Е З К О Н К У Р Е Н Ц И Я !!!

За контакти....
Skype: IVAANNN1458
E-Mail: IVAANNN@abv.bg
GSM: 0898763659, 0878763957, 0878449122

Артикули и аксесоари за кръщене

За Кръщенето на Вашето дете фирмата предлага:

- покани, подаръци за гости, свещи, комплекти за църква, кърпи, обувки и дрехи, кутиика за коса, кутии за дрехи и кошници за подаръци - собствени серии и внос от Гърция.

- изготвяне и идеи: за украса на купул и църква, украса на ресторант.

- балонна декорация и балони с хелии.

- цялостна организация на кръщенето на Вашето дете.

Сухо строителство | Окачени тавани | Интериор | dbs-bg.com

Системи за сухо строителство и интериор. Проектиране и монтаж на окачени тавани от гипсокартон,
преградни стени, апликации, скрито осветление, декоративни прегради. 3D проекти за интериор -
създаване на ефекти от гипсокартон.

Самозалепващи се PVC стикери за декорация

На сайта се предлагат над 1000 модела стикери, с които може да преобразите вашия дом, офис или търговски обект - това ще допринесе за тяхното оригинално излъчване и запомняща се атмосфера. Използвайки въображението си може да направите всяко помещение един уникален свят от форми и цветове. С помоща на стикерите може да изразите себе си и да персонализирате своя телефон, лаптоп, автомобил, мотор.

Разпространи съдържание