Египет

Египет, почивка в Египет, екскурзия в Египет, хотели в Египет – оферти в Египет

Египет е една от най-обичаните туристически дестинации, благодарение на забележителностите и пейзажите, които никога не престават да удивляват света. Предложенията за хотели в Египет са разнообразни и отговарят на всеки вкус. Офертите за Вашата почивка в Египет ще променят Вашите мечти и ще Ви позволят да прекарате приятни релаксиращи моменти, превръщайки Вашата ваканция в наслада без граници.

Екзотични екскурзии, Нова година, Великден, Студентски празник - Роял Травел Светимекс

Роял Травел Светимекс - Индия, ЮАР, Виетнам, Тайланд, Китай, Египет, Куба, Сирия, Патра, Испания - Екзотични екскурзии, Нова година,Великден, Майски празници, Студентски празник. Актуални оферти за екскурзии в България и чужбина, почивки на море и планина в страната и в Европа, селски и еко туризъм.

Цивилизация - Епоха на рицари

Цивилизация: Епоха на рицари е игра, в която стотици рицари, всеки със своята собствена воля и живот, въздейства върху решенията Ви за построяването на град и възможността Ви за изграждането и управляването на вашата империя. Вие поемате контрол, като градоначалник на новооснования град и стартирате единствено с малко пари и шепа земя. За щастие, Вие ще се сдобиете с процъфтяващ метрополис и ще имате много забавни мигове междувременно.

teztour - екскурзии

Като тур-оператор се е специализирал в организацията на чартърни полети, подбор на широка гама от хотели за всеки вкус и висококачествено обслужване на място по всички предлагани дестинации.

Разпространи съдържание