електронни цигари

Заместител на тютюна - Електронната Цигара

Електронната цигара, известна още като Е-цигара, е най-новото нововъведение като безвредна алтернатива на пушене на тютюнени изделия като цигари. Тя е незапалима и използва микротехнология, която допринася за истинско и задоволително пушене на използващият я без тютюна, катрана и, най-важно, без риска от рак. Използва презаредима батерия, която наподобява истинска цигара и има светлинен индикатор, който е индикатор на употреба и симулира светенето на горящият тютюн.

Комплекта съдържа:
- 1 бр. изпарител с женска резба
- 1 бр. литиева батерия с мъжка резба

Промостока - интернет магазин

Добре дошли в сайта на Електронен магазин ПРОМОСТОКА, за нас ще бъде удоволствие да Ви предложим най-новите си продукти. Не сме нито първият, нито последният електронен магазин. Пробвайте нашите продукти още сега, зарадвайте Ваши близки и приятели:  http://promostoka.com/. Продуктите, които ще видите на този сайт, са подбрани внимателно сред най-добрите производители и достигат до Вас благодарение на официалните им вносители за България.

Онлайн магазин за търговия на едро и дребно. Изгодни цени!

Онлайн магазин за търговия на едро и дребно с електроника, домашни потреби, аксесоари за пушачи, компютърна периферия, електронни джаджи, електронни цигари и консумативи за тях и много други. Големи намаления при покупка на едро!

Магазин за електронни цигари в Пловдив

Електронни цигари,никотинови течности,аксесоари и консумативи за тях.Магазин в Пловдив и онлайн www.elcigari.bg
Магазин за електронни цигари в Пловдив.Електронни цигари и никотинови течности на най-добри цени с безплатна доставка. Електронни цигари комплект и консумативи за тях на най-добри цени с безплатна доставка.Онлайн и реален магазин в Пловдив.
Адрес: гр.Пловдив ул. Академик Петър Динеков 1 (к-с Каназирски)
тел. 0890431344

Електронни цигари и никотинови течности

Никотинова течност и електронни цигари на едро и дребно, само ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ със СЕРТИФИКАТИ - Joyetech, Dekang, Hangsen - eCab, eRoll, eGo, eGo-C, eGo-T, joytech, джойтек, деканг, хангсен, его, на конкурентни цени.

Еуниката

Еуниката е сайт за ценители, който предлага произведения на изкуството, картини от български художници, арт бижута, органични вина, електронни цигари и традиционни китайски практики. Всички продукти и услуги са насочени към подобряване на живота чрез духовно и физическо удоволствие.

Разпространи съдържание