Зелен чай

Чай.бг - Българският портал за чай

Чай.бг предоставя интересна и полезна информация за различните видове чай и ползите от чая, както и рецепти, здравословни предимства, гледане на чай, форум за чая и др.

Зелен Чай

Зеленият чай има много качества, и може освен като лекарство против настинка, също така да се прилага като средство за отслабване. Регулира обмяната на веществата и спомага за изгаряне на мазнините в човешкият организъм.

Електронен Магазин за гурме кафе и чай !

В нашият Е-магазин ще намерите продуктите на водещите световни производители, на които фирмата ни е официален представител и директен вносител. Или иначе казано- само най- доброто от света на чая и кафето!!!
Нашият Е- магазин е още един удобен начин да предоставим на клиентите възможността да се насладят на съвършенството. Независимо дали за в къщи или за офиса, тук ще намерите всички възможни решения за перфектното италианско кафе от култувата марка Caffe Vergnano.

Coffeespot.bg - онлайн магазин за кафе машини, кафе и чай

Предлага експресна доставка на кафе, кафе машини и чай до вашия дом или офис. При нас ще намерите онлайн богат асортимент от кафе машини от най-добрите марки като Saeco, Delonghi и много други. Също така доставяме всички популярни марки кафе - Lavazza, Nescafe, Jacobs, Tchibo, Illy и т.н. Може да изберете и от нашата богата селекция от чайове - зелен чай, мурсалски чай, градински чай и много други. Доставката на поръчки над 70 лева е безплатна.

TeaMania.bg - Пристрастяването към чая води до полза за здравето!

Сайт от любителите на чая за любителите на чая - Teamania.bg! Всичко за чая, магазин, форум, последни новини. Отслабване с чай. TeaMania.bg - Пристрастяването към чая води до полза за здравето!

Магазин за чай Премиум Вита

Онлайн магазин за чай Премиум Вита - над 200 вида насипен и пакетиран чай. Зелен чай, черен чай, ройбос, бял чай и т.н. Различни аксесоари и подаръци - чайници, стъклени чаши , порцеланови чаши, бъркалки и други.

Разпространи съдържание