йога

Здраве и жизненост с Йобол

Оптимална физическа форма и психическо равновесие чрез упражненията, практиките и ритуалите на Йобол. Здраве и жизненост, които могат да се постигнат самостоятелно - без обучители и само с природни средства. Предлагаме подробни указания и видео примери, достъпни за всички след обикновена регистрация

РЕЙКИ - дистанционно обучение

Системата за Живот за Земята е била и все още е идеално само-регулираща се, само-настройваща се, самогенерираща се организация на енергия. Колкото повече изследваме взаимо-действените симбиозни взаимоотношения, които се съдържат там, толкова по-привлекателни и комплексни стават те. Цялостната конструкция е една от противоположностите, въпреки че всяка част е взаимо-свързана. Като се вгледаме в Системата на Живот на Земята, виждаме, че лежащото в основата съревнование сякаш е продукт на заповедта за оцеляване.

Фитнес зала и SPA център Авангард в град Пловдив

Заповядайте във фитнес зала Авангард. Насладете се на отпускащи SPA процедур и масажи, тренирайте във фитнес и бокс залите или посетете центъра за йога, аеробика, спининг и две футболни игрища. Отпуснете се след тренировките в модерна сауна и парна баня.

Танцово студио Танцувай | Танци за всички възрасти

Tancuvai.com спортни латино танци, народни танци, модерен балет, салса, бачата, меренге, зумба фитнес, йога упражнения, хип-хоп, брейк денс и други. Студио Tancuvai.com за малки и големи, начинаещи и напреднали. ж.к. Люлин 10

Фитнес Книжарница

Специализирана онлайн книжарница за физическа активност и здраве.Тук ще намерите необходимата информация,за изграждане и поддържане на едно добро тяло в перфектно здраве.Ние предлагаме книги за фитнес,йога,пилатес,здраве и здравословен живот.

Vihi- Здраве и Здравословно хранене

Погрижете се за здравето си сега с енергизиращи упражнения,грижи за тялото, вкусни рецепти, експертни съвети , и консултации за намаляване на теглото и повишаване на тонуса. Разберете как да предотвратявате заболявания като диабет и депресия, да спрете алергиите,да предотвратите сърдечните атаки и ССЗ, докоснете се до един голям извор от алтернативни и нетрадиционни методи и лечения, и още много любопитни неща.

Йога курсове, йога учител София, йога магазин, йога за деца, йога семинари

Йога курсове София. Йога учител по класическа йога система сатанада йога, раджа йога, бхакти, крия и кундалини йога, хатха йога, силова йога, медитация, релаксация, пранаяма. Йога студио 108- Светла Благоева.Йога магазин. Йога за деца. Йога семинари.

Клуб на активните майки и щастливите бебета

Предлагат: Гимнастика за бременни, Бебе йога, Възстановителна гимнастика след раждане, Изправителна гимнастка - при гръбначни изкривявания, слаб пикочен мехур, болки в кръста и коленете. Гимнастика за бременни- подходяща от първия до деветия месец. Гимнастиката за бременни е съчетание от различни упражнения, дихателни практики и разтягане за предотвратяването на често срещаните неразположения при бременните – болки в кръст, болки в гърба, раздразнителност, умора, подуване на крайниците и др.

Разпространи съдържание