кабинет

АИКО мебели и декорация

Мебелни салони АИКО се занимава с продажба на корпусна мебел, матраци и множество аксесоари за декорация. При нас ще намерите идеи за обзавеждане и декорация на вашият дом или офис! Всеки месец много промоции и намаления! Очакваме Ви!

Логопед

Логопед в София, който успешно работи при гласови и артикулационни нарушения, промени на звукове или неправилно звукопроизношение и други проблеми. За повече информация за логопедичния кабинет, заповядайте на нашия сайт.

Дентален център Д-р Ели Бацелова

Модерно зъболечение днес- с технологиите на утрешния ден-Дентален център Д-р Ели Бацелова . Ако се нуждаете от профилактичен преглед, лечение или искате да промените своята усмивка, заповядайте за безплатна консултация. Нашият екип ще изготви за вас индивидуална програма, ще планираме необходимото лечение и заедно с Вас ще постигнем желаните резултати.

Мебели SIMEX

SIMEX е утвърдена румънска марка с над 100 годишна история в производството на класически мебели. Разполага с 6 висококачествено оборудвани фабрики, собствен творчески отдел в който работят талантливи специалисти в областта на дизайна и дървообработката, добре развита дистрибуторска мрежа, покриваща по-голямата част от Европа. В SIMEX изключително държим на качеството и конкурентноспособността на нашите мебели и поради тази причина работим с висококачествена дървесина от орех, дъб, череша, бук и др.

Разпространи съдържание