кетъринг

Кетъринг в София | Професионален кетъринг 'Обсешън София' - кетъринг услуги в София

Кетъринг услуги - Професионални кетъринг услуги в София от 'Кетъринг Обсешън София' - цялостна или частична организация на фирмени и частни партита, обучения, презентации, семинари, конференции, кръгли маси, коктейли, кафе паузи, семейни тържества, юбилеи, градински партита, детски рождени дни и други празници

LUXE catering

Ние очароваме своите клиенти и приятели с неповторима и разнообразна кухня, с креативност в организацията на всяко събитие, безупречно обслужване и висок професионализъм. Вярваме, че всяко събитие е Голямото събитие и неговата уникалност, изисканост и атрактивност трябва да бъдат съчетани с изискани и атрактивни кулинарни изкушения – наслада за всички сетива.

Онлайн поръчки за храна

Ако сте гладни и искате да хапнете нещо вкусно, елате в нашия сайт, предлагащ онлайн поръчки за храна. Изберете от най-различна кухня и ние ще ви доставим предпочитаната от вас храна. Предлагаме и доставки в уречен от вас час.

Сладкарски къщи Аби

Верига сладкарски къщи Аби предлага:
- Сладки
- Еклери
- Меденки
- Пълнозърнести гризини
- Сиропирани сладкиши
- Кремове, мусове
- Сладка от диви ягоди, зрели сливи, боров мед и др.
- Сладоледи
- Близалки и др.

http://sladkiabi.com

ХоРеКа каталог Resto.bg

Resto.bg е каталог с предствяне на най-добрите фирми на пазара за храни, напитки, професионално хотелско, барово, кухненско и ресторантско оборудване и обзавеждане. При нас ще намерите кетъринг компании и други услуги свързани с ХоРеКа бизнеса в България.
При нас ще откриете всичко за вашия Хотел, Ресторант или Заведение. Целта ни е да помагаме на Управители, Снабдители и Готвачи да намерят най-качествените Храни, Напитки, Консумативи, Хотелско и Ресторантско Оборудване за своя бизнес.

Разпространи съдържание