климатизация

Термопомпи за отопление и климатизация на битови и промишлени сгради

Еко Клима Инженеринг ЕООД е дружество,спрециализирано в областта на отоплителните климатични инсталации работещи с термопомпи.Ние въвеждаме и популяризираме съвременните иновационни технологии в климатизацията,които са високо енергийно-ефективни.

Zonaotoplenie

ZonaOtoplenie.eu e специализиран портал за отопление, вентилация, климатизация. Порталът предоставя изчерпателна и актуална информация за всички производители, търговци , продукти , услуги и новости в бранша.

Клима Терм 09 ООД

Фирмата предлага голяма гама от климатици за домашно ползване и офиси на световните марки TOSHIBA DAIKIN GENERAL и MIDEA изгражда и проектира климатични вентилационни и отоплителни инсталаци извършва ремонт и обслужване на всички видове климатици ремонтира отоплителни и вентилационни инсталаци.

Климатици

Некст клима е лидер в изграждането на обекти в областта на вентилацията и климатизацията. Климатици на изплащане. Фирмата извършва монтаж и сервиз на климатици.

Климатици и климатична техника

Търсите климатик или се нуждаете от климатични услуги? Обърнете се към компания Вимакс Клима ООД - висококачествени продукти и специално отношение към всеки клиент!Предлагаме широка гама от климатици на достъпни цени.

Най-добрите климатици

Фирмата предлага на своите клиенти богата гама от климатици и климатична техника. Държим на професионалното отношение, качествените продукти, внимателното отношение и залагаме на достъпните цени.

Климатици – София

При нас ще откриете най-висококачествените климатици и климатична техника на достъпни цени. Фирма Europe Clima е с дългогодишен опит в продажбата на климатици и държи изключително много на прецизното и коректно обслужване на нашите клиенти.

Климатици

Посетете сайта на фирма Климакон-Сервис Системс, в който ще намерите пълна и изчерпателна информация за предлаганите от фирмата услуги. Монтаж, продажба и поддръжка на климатици. Изграждане на цялостна климатизация за дома и офиса. Заповядайте в сайта за повече информация.

Аква и Газ ЕООД

Компанията Аква и Газ е сред водещите фирми в Старозагорска област при изпълнение на спeциализирани СМР. Фирмата търгува с инсталационни материали и извършва строително монтажни работи по газификация, отопление, климатизация, ВиК, обзавеждане на бани и др.

Кабора ООД - вентилационна и климатична техника

Фирма Кабора ООД разполага с богата гама от вентилационна и климатична техника. Част от продуктите ни са термопомпи, решения за free-cooling, високоефективни рекуператорни устройства, както и контролните системи за енергийно ефективното управление на цели сгради, промишлени обекти и др. 2VV – Чешка република, Tecnifan – Испания, FAST – Италия, Sodeca - Германи – са водещи европейски фирми, на който сме дистрибутор.

Разпространи съдържание