ключове

Инструменти за професионалисти

ИНТЕРТЕХНИК ГРУП е създадена през 2008 г. с основен предмет на дейност доставка на професионални инструменти и оборудване, машини, аксесоари и консумативи за тях. Екипът ни се състои от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в бранша.
Работим успешно с фирми от всички индустриални сектори, строителния сектор, транспортния сектор, автосервизи, работилници и занаятчии. Благодарение на опростената ни система за доставки, стоките ни бързо и лесно достигат до потребители от цялата страна.

Аварийна ключарска помощ София

Фирмата разполага с квалифицирани професионални екипи, които ще Ви окажат всякакъв вид ключарски, автоключарски и аварийни услуги. Работим ДЕНОНОЩНО на достъпни цени! Позвънете ни на телефон 0895-194-444!

Chint апаратура от Ивел 81

Търговия на едро и дребно с електроапаратура CHINT, кабели, осветителни тела, ключове и контакти. Изработване на табла, АВР и ККУ. Инженерни решения "ИВЕЛ 81" ООД е търговска фирма, в която работят служители с дългогодишен опит в сферата на търговията с професионално електрооборудване (електроапаратура НН и СН, кабели, осветителни тела, ключове и контакти и изработване на ел.табла по схема). Качеството, коректното изпълнение на поетите ангажименти и разумната цена са в основата на фирмената ни политика.

"ИВЕЛ 81" ООД е официален партньор на "Семо" ООД

Електротехник

Електротехник предлага професионално изграждане,поддръжка и поправка на всички видове електрически инсталации и електро табла.Посещение на място.Монтаж на апартаментни и промишлени ел.

www.itools.bg - онлайн магазин за инструменти

При нас ще намерите голямо разнообразие от свредла, метчици, плашки, фрези, ключове, стругарски ножове,инструментална екипировка, шкурки, измервателни инструменти (шублери, микрометри, индикаторни часовници) и други. .

Разпространи съдържание