колариум

Вертикални солариуми и колариуми ACTIVE SUN

ACTIVE SUN има удоволствието да Ви предложи, най – новия, супер мощен, вертикален солариум NEW VISION. Характерното за него е 52 броя лампи, с по-висока мощност – 180W. Тези мощни лампи се охлаждат от 6 допълнителни вентилатора, които са разположени по периферията на апарата. Охлаждането на лампите с допълнителна вентилация, гарантира по-дългият им живот и по-добро качество на услугата. С доброто охлаждане на лампите, те излъчват максималната си температура, при което се постига идеалния тен за клиента.
Солариумите притежават и следните технически характеристики:
Рефлекторен под и таван;

Соларни Студия SolarPower

Соларни студия на територията на София. Можете да откриете соларно студио SolarPower в кварталите Студентски град, Младост, Борово, Стрелбище, Дружба. Студията са оборудвани с професионални хоризонтални и вертикални солариуми на водещи световни производители. Ще откриете различни модели солариуми като megaSun, Luxura, Style, Q-med.
За собствениците на соларни студия предлагаме употребявани, но висококачествени солариуми с една година гаранция. Осигуряваме поддръжка и сервиз на различни видове соларни апарати.

Разпространи съдържание