кола маска

Салон за красота "Чар"

С обстановката, в която ще почувствате себе си. С грижите на екипа професионалисти, готов да отговори на Вашите изисквания. С хитови процедури за лице, релаксиращи и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, солариум, инфрачервена кабина с аромотерапия, фризьорство, ноктопластика, маникюр, педикюр, грим, пресотерапия и още, и още... С шанса да използвате абонаментна карта с преференции. С гарантирания резултат от терапиите. С избора да подарите с повод или дори без повод процедура в “ЧАР” – една наистина приятна изненада за любимия човек.

Epilacia.com - Каталог за Епилация, Депилация и епилационни процедури

Epilacia.com е сайт съдържащ каталог на български козметични студия за
красота, извършващи епилация, фотоепилация, лазерна епилация, кола
маска и други козметични процедури.
Целта му е да помогне на онлайн потребителите да получат информация и
отзиви за козметичните салони намиращи се в техния град, квартал, дори
на тяхната улица. Сайта предлага също и статии с новостите, често
срещаните въпроси и модни тенденции в областта на козметиката, както и
използваните продукти и технологии.
Потребителите могат също да споделят информация, мнения и предложения

Италианска кола маска за професионална и домашна употреба.

Кола маска от италиански производител - ARCOCERE. В нашият онлайн магазин за кола маска можете да открите пълната гама продукти на италианската фирма Arco cosmetici. Бързи доставки с куриер в цялата страна. Промоционални пакети за епилация с кола маска. Консумативиза кола маска, нагреватели и аксесоари.

Оборудване за фризьорски и козметични салони

Оборудване за фризьорски и козметични салони - Директен внос и търговия с фризьорско оборудване и козметична апаратура - Козметично оборудване, Фризьорско оборудване, Масажно оборудване, Епилация, Кола маска, Фризьорски уреди, Козметични уреди, Терапевтични легла.

Козметични и фризьорски уреди и аксесоари.

Козметични и фризьорски уреди и аксесоари. - Директен внос и търговия с фризьорско оборудване и козметична апаратура. козметично оборудване, фризьорско оборудване, епилация, кола маска, фризьорски уреди, козметични уреди, терапевтични легла.

Сайт за професионални козметични продукти, кола маска и аксесоари

Сайтът ни е посветен на козметиката. Предлагаме широка гама от продукти за вашите нужди. Ще започнем с предложенията си за вашето лице, които може да откриете тук : http://kozmetikabg.eu/kozmetika-lice-c-231.html . Там може да разгледате качествени идеи за борба с бръчките, остарялата кожа, акне, както и други свързани с вредното влияние на слънчевите лъчи, вятър, тютюнопушене и други. Следващото ни предложение е секцията за тяло - http://kozmetikabg.eu/kozmetika-tyalo-c-233.html , където можем да ви препоръчаме козметика против целулит, за отслабване, анти ейдж, боди репинг и други.

Разпространи съдържание