крем

Крем за ръце Cophasil ® (Кофазил) - 24 часа защита на кожата

COMPRAPHARM GmbH Германия създава Cophasil ® през 1991 като решение за редица проблеми, свързани с кожата. В основта на крема са включени съставки, производни на тревистото растение „Риган”. Cophasil ® е клинично тестван продукт.

Натурална козметика, био продукти

Био магазин за натурална козметика и естествени био продукти, кафе, чай и биологични съдове. Всичко за вашето здраве за цялото семейство. Уверете се сами от качеството и ефекта, който е доказан от времето и опита на нашите специалисти!

Bio grazzia крем от роза

Представяме Ви Grazzia Bio-Regen - една древна формула, пресъздадена през 21-ви век. Доближете природата до себе си. Отгледайте Ваша собствена роза. Крем за лице "Grazzia" е регенериращ крем, не съдържа консерванти, багрила и аромати от изкуствен произход.

Ретинол – Грижа за кожата с витамин А. Серия продукти против бръчки

Когато кожата ни има нужда от продукти срещу бръчки, Витамин А е идеален за възстановяване на кожата, загрубяла от продължително излагане на слънце. Фирма ЕКС 22 предлага RETINOL-X Anti-aging eye lift. Формулата работи в деликатната околоочна зона, за да стегне и премахне фините линии, премахне “пачи крак” и да редуцира подочна подпухналост. Продуктите на RETINOL-X действат нежно и безопасно, подобно на ефекта на botox намалява свиването на мускулите. RETINOL-X Anti-aging eye lift възстановява естественото сияние на кожата, за младежки вид и осигурява дълготрайна хидратация за по-мека кожа.

Сайт за професионални козметични продукти, кола маска и аксесоари

Сайтът ни е посветен на козметиката. Предлагаме широка гама от продукти за вашите нужди. Ще започнем с предложенията си за вашето лице, които може да откриете тук : http://kozmetikabg.eu/kozmetika-lice-c-231.html . Там може да разгледате качествени идеи за борба с бръчките, остарялата кожа, акне, както и други свързани с вредното влияние на слънчевите лъчи, вятър, тютюнопушене и други. Следващото ни предложение е секцията за тяло - http://kozmetikabg.eu/kozmetika-tyalo-c-233.html , където можем да ви препоръчаме козметика против целулит, за отслабване, анти ейдж, боди репинг и други.

Разпространи съдържание