ламинат

Луксозни трислойни и ламинирани паркети

Специализирани магазини за продажба и монтаж на ламиниран,трислоен и масивен паркет.Продаваме ламиниран паркет от водещи фирми с гаранция за качество,осигурен професионален монтаж.Качествени подови настилки и луксозни колекции на фирмите-HDM-Germany,KRONOTEX-Germany,KAINDL-Austria , качествен монтаж и кратки срокове за изпълнение.Всички необходими консумативи-первази,лайсни,подложки
www.tsonevflooring.com e най-доброто място за магазин за ламинат и твърда настилка с осигурен професионален монтаж

Подови настилки

Всички видове подови настилки - мокети, килими, паркети, ламинат, PVC настилка, балатум, бои, тапети, лепила и продукти за почистване на пода. 15 магазина в 11 града.

Калеопа

Калеопа ЕООД ви предлага:Висококачествена PVC и Al дограма, декоративни Al парапети, ламиниран паркет.Нашият девиз е качество на добра цена. Потърсете ни!

Интериорни и външни врати

Интериорните врати от Сидонна ООД са с марка PORTA DOORS, SOLODOOR, EUROSTILL. Богато разнообразие на модели и цветове. Покритията на вратите са боя, фолио, ламинат, естествен фурнир.
Сидонна ООД предлага нов вид монтаж на вратите, професионална консултация свързана с покупката и поставянето на вратите.
"Сидонна ООД" предлага още: фаянс и гранитогрес на полските заводи OPOCZNO, KERAMIKA KONSKIE, CERROL , материали за сухо строителство, изолации,алуминиева и PVC дограма.

Мебели в Бургас - Строителни материали Бургас

Мебели в Бургас за Вашият дом. Магазин за мебели в Бургас. Предлага всякакъв тип мебели , мека мебел , мебелни решения за всякакви нужди! Мебели Бургас , Mebeli Burgas , строителни материали , гранитогрес , ламинат

Ламинат и ламиниран паркет

Ламиниран паркет и продажба на паркетите в онлайн магазин. Списък с продукти за паркета и други необходими за всеки офис продукти. Онлайн магазин паркети Лазур предоставя много съвети за Ламинат. Ламинатите са паркетите които са евтини и са с доказано високо качество. Уебсайт за ламинати предлага ниски цени и високо качество и безплатна доставка за София.

БГ Ремонти - гипсокартон, боядисване, изолация

БГ Ремонти - ремонти до ключ. Мазилка, шпакловка, гипсокартон, изолации, боядисване, фаянс и теракот, паркет и ламинат, вътрешна и външна изолация, окачен таван, ВиК, ел. инсталация

Ламинат и ламиниран паркет от Сиамекс

Фирма Сиамекс е от 19 години на пазара с паркети и ламиниран паркет. Разполагаме със склад на едро, от който зареждат 85% от специализираните магазини за ламинат в София и над 600 дистрибутори от страната. Предлагаме над 350 цвята ламинат. Ламинати в София на цени на ЕДРО!

Ламинат

Кронофлор предлага немски, австрийски и швейцарски ламиниран паркет, первази, лайсни, лепила, лакове и всякакви други подови материали, които можете да се сетите. Влезте в сайта и се уверете !

Сайт за ламинирани паркети

Ниски цени на ламиниран паркет в град София. Предлагаме производство и продажба на ламинирания паркет с високо качество за ламинати в София от laminat bg. Качествени ламинати на ниска цена в нашия онлайн магазин.

Разпространи съдържание