ламиниран паркет

Луксозни трислойни и ламинирани паркети

Специализирани магазини за продажба и монтаж на ламиниран,трислоен и масивен паркет.Продаваме ламиниран паркет от водещи фирми с гаранция за качество,осигурен професионален монтаж.Качествени подови настилки и луксозни колекции на фирмите-HDM-Germany,KRONOTEX-Germany,KAINDL-Austria , качествен монтаж и кратки срокове за изпълнение.Всички необходими консумативи-первази,лайсни,подложки
www.tsonevflooring.com e най-доброто място за магазин за ламинат и твърда настилка с осигурен професионален монтаж

Калеопа

Калеопа ЕООД ви предлага:Висококачествена PVC и Al дограма, декоративни Al парапети, ламиниран паркет.Нашият девиз е качество на добра цена. Потърсете ни!

Ламинат и ламиниран паркет от Сиамекс

Фирма Сиамекс е от 19 години на пазара с паркети и ламиниран паркет. Разполагаме със склад на едро, от който зареждат 85% от специализираните магазини за ламинат в София и над 600 дистрибутори от страната. Предлагаме над 350 цвята ламинат. Ламинати в София на цени на ЕДРО!

Сайт за ламинирани паркети

Ниски цени на ламиниран паркет в град София. Предлагаме производство и продажба на ламинирания паркет с високо качество за ламинати в София от laminat bg. Качествени ламинати на ниска цена в нашия онлайн магазин.

ламинат на конкурентни цени Лазур-паркети

Магазини за ламинат и паркет София-Лазур-паркети- качествен ламиниран паркет на конкурентни цени,избор из между повече от 450 декора.Ламината е с осигурен безплатен монтаж,подложка и транспорт в рамките на София.Предлагаме също така естествен и трислоен паркет на атрактивни цени

Вашите обяви в сферата на ремонта и строителството

Ако предлагате услуги в сферата на: ремонти за дома и градината, ново строителство и довършителни работи, прозорци и врати, боядисване и мазилка, отопление, канализация и тръби, кухня, баня и тоалетна, ,покриви и капандури, подови настилки и много други – регистрирайте се в Remonti.org. Сайтът рекламира напълно безплатно Вашата фирма,дейностите и услугите,които извършва тя. Remonti.org има за цел да улесни връзката между фирмите предлагащи услуги и крайните клиенти(потребители).

Елит паркет – продажба и монтаж на ламиниран паркет

Дейността на фирмата е продажба и монтаж на ламиниран, трислоен паркет, както и всички допълнителни аксесоари- первази и консумативи за тях, лайсни, ъгли, клипси и т.н. Наши партньори са най-големите вносители на ламинат в страната, което ни позволява да сме конкурентно способни на пазара.При нас ще получите качествено обслужване и монтаж в удобно за Вас време.

Ламиниран паркет от Паркетен Свят

Паркетен Свят е водеща верига за естествен и ламиниран паркет с магазини и дистрибутори в много градове в България и Македония. В нашите магазини ще откриете голямо разнообразие от ламинат, естествен паркет, екзотичен и трислоен паркет, подложка за ламинат, первази, лайсни, лепило за паркет, лакове и много други разнообразни консумативи, за да изглежда вашият под точно както желаете. Освен да предлагаме качествени артикули, ние се стремим да предлагаме и разнообразни услуги, за да можем да удовлетворим желанията на всеки наш клиент.

Разпространи съдържание