лекарства

Софарма АД - производител на висококачествени лекарствени продукти

Софарма АД е един от водещите фармацевтични производители в България, известен със създаването на висококачествени лекарствени продукти. Високотехнологичният процес по създаването и производството на лекарствени средства е лицензиран спрямо изискванията на Добрата Производствена Практика.

Онлайн аптека marvi.bg – добрият партньор

За да отговори на високите изисквания на клиентите, онлайн аптека marvi.bg поддържа партньорство с едни от най-големите професионалисти в областта на медицината и козметиката, като Aboca, AboPharma, Actavis, Adidas, Adipfarm, Agent Provocateur и други. Ние постоянно следим развитието на продуктите и се стремим да дадем най-доброто на нашите лоялни клиенти.

Българска роза Севтополис, гр.Казанлък - производител на твърди лекарствени форми

Българска роза Севтополис в град Казанлък е производител на твърди лекарствени форми - Карсил, Темпалгин, Нивалин, Цинаризин, Фирин и други

БЪЛГАРСКА РОЗА СЕВТОПОЛИС” АД се намира в гр. Казанлък – разположен в географския център на
съвременна България между величественните върхове на Стара планина и меките склонове на Средна
гора, долината на река Тунджа, известна от дълбока древност като долината на розите и тракийските
владетели.

„Биофармация - ГС” ЕООД

„Биофармация - ГС” ЕООД снабдява редица аптеки и болнични заведения с медицински консумативи и лекарства. Фирмата е с 20-годишен опит, установени традиции и стабилни позиции на българския пазар. Предлага най-разнообразни медицински продукти: консумативи, апаратура, хидрогелни превръзки, дезинфектанти, детергенти, компресионен трикотаж.

Всичко за здравето на едно място

Заповядайте в охболи.бг - различният здравен портал, където ще намерите богата и много полезна информация за различни видове болести, лекарства и хранителни добавки, витамини - пълно описание на действие и странични ефекти. Много новини и любопитно от света на здравето, изпитани рецепти за здрава и красива кожа и коса. Както и пълен справочник на медицински лица и здравни заведения в цялата страна.

Здраве - Лекарства , Хранителни добавки , Козметика

Online аптека с най-добри условия за пазаруване през интернет - възможно най-улесният и сигурен начин за реализиране на поръчките + гарантирано бърза доставка.Хранителни добавки , козметика лекарства , разнообразни козметични продукти на преференциални цени осигуряват грижата за желаното здраве и външен вид на клиентите.Компетентна и непрекъснато осъвременявана информация за предлаганите фармацевтични продукти , включително и съвсем скоро навлезлите на пазара.

Българската он - лайн аптека

Интернет аптека Дара : при нас може да поръчате от богат избор на хранителни добавки, козметика, билки, санитария, лекарствени препарати отпускани без лекарско предписание, ароматерапия - етерични масла, ароматерапевтични балсами.

Твърде висока кръвна захар!!!

Имате нужда от Диабет тип 1 ? Можете да откриете сведения за Как да се борим с диабета . Посетете нашата интернет страница за Diabet.Me .

Разпространи съдържание