масажори

Медицинско и козметично оборудване

В областта на козметичната апаратура и обзавеждане предлагаме пароозонатори, ултразвукови апарати , високочестотни апарати, комбинирани апарати , масажори с инфрачервено затопляне, електронни цифрови динамометри, обикновенни, хидравлични и електрически козметични столове и кушетки, сгъваеми преносими масажни кушетки и обзавеждане за фризьорски салони и СПА центрове.

РЕЙКИ - дистанционно обучение

Системата за Живот за Земята е била и все още е идеално само-регулираща се, само-настройваща се, самогенерираща се организация на енергия. Колкото повече изследваме взаимо-действените симбиозни взаимоотношения, които се съдържат там, толкова по-привлекателни и комплексни стават те. Цялостната конструкция е една от противоположностите, въпреки че всяка част е взаимо-свързана. Като се вгледаме в Системата на Живот на Земята, виждаме, че лежащото в основата съревнование сякаш е продукт на заповедта за оцеляване.

Активизирайте тялото си с помощта на Изидетокс

ИЗИДЕТОКС ЕООД е фирмата, която първа предложи на БГ пазара детоксикатор. Апаратът пречиства целия организъм на клетъчно ниво и бележи подобрения при подаграта, артритни проблеми и неразположенията при ПМС, възстановява нормалния ритъм на менструацията и подобрява функцията на жизненоважните органи. Тава са малка част от плюсовете на този уред, които може да допълните с легло - масажор DY, пластири за детоксикация, апарати за алкална вода и сребърна вода, продукти с магнезий и други.

Разпространи съдържание