мебели по поръчка

Фърниш БГ – Мебели и обзавеждане, интериорен дизайн, онлайн магазин за мебели, хотелско обзавеждане, мебели по поръчка

Фърниш БГ – Мебели и обзавеждане, онлайн магазин за мебели, интериорен дизайн, мебели по поръчка, хотелско обзавеждане, обзавеждане и оборудване на заведения, комплекти за обзавеждане, дизайнерски мебели, проектиране на мебели, проектиране и изработка на кухни, индивидуални интериорни проекти

Мебели по поръчка от "БГ ПАК" ЕООД

Мебели по поръчка за кухни, стаи, детски стаи, магазини,офиси, хотели, барове. Гаранция на сглобките 10 години. Мебели по поръчка за кухни, стаи, детски стаи, магазини,офиси, хотели, барове. Гаранция на сглобките 10 години.

Мебели по поръчка

Позната ситуация е отричането от излишните вещи и ниското качество в полза на външните и вътрешните стойности на мебелите. Красотата и стилът са на преден план. В този смисъл става въпрос за нов лукс, който не е повлиян от престиж, статус и големи суми, а от качество и дизайн – два компонента които вървят ръка за ръка.

Яркото оцветяване на мебелите

Отделните мебели всеки с различна ориентация. Оцветените краски на тапицериите са смели и ярки, естественни.

Мебели ARKON.

Мебели АРКОН - качествени мебели. Възможност за плащане на вноски. Голямо разнообразие от маси, столове, матраци, кухненска и мека мебел както и изготвяне на мебели по поръчка.

Матраците за вашата спалня

Онлайн каталог, с който ще улесните намирането на обзавеждане за вашата спалня.Предлагаме ви разнообразие от спални комплекти, матраци и много други артикули.Това е начина за бързо и лесно обзавеждане.

Качествени мебели по поръчка - Мебели Троян

В нашето ателие - Мебели Троян - ние можем да създадем цялостно обзавеждане специално за вашия дом, търговски обект или офис. Изработваме по поръчка кухненски мебели, обзавеждане за хол, спално обзавеждане, трапезни и холни маси от предпочитан от вас материал.

мебели по поръчка,мебели стойчев

При изработката на кухня за вграждане от особено значение е разположението на кухненските уреди с които ще боравим – печка, фурна, хладилник, пералня, сушилня и т.н. Не е задължително всичките да присъстват в кухнята, но е важно да се знае къде какво ще има. Спрямо тяхната подредба и изходите на водата трябва да се направи правилно разпределение на кухненските шкафове – горни и долни.
Цветовото решение, също е от Важно значение – тук се предполага, че клиентът има ясна визия по-този въпрос, но мнението на специалиста също трябва да се вземе под внимание.

Мебели Стойчев еоод- мебели по поръчка

мебели по поръчка,ниски цени за мебели,безплатен транспорт и монтаж,високо качество на ниски цени,Хола или Всекидневната е мястото в което се прекарва най-много време. Затова мебелите за хол трябва да са изключително удобни, добре изглеждащи и надежни.
Днес Ви предлагаме Шкаф за Хол – това е комбинирана мебел, която съчетава открито пространство в горната част – за книги, сувенири или чаши и скрит долен шкаф. Този шкаф може да е с атрактивен дизайн и различни размери. Може дори да бъде съчетан с поставка за Телевизора или домашно кино.

Офис мебели по поръчка

Офис мебелите се произвеждат по индивидуален проект.Материалите които използваме са разнообразни,като включват пдч,пдч с глацово покритие,боядисан мдф,фурнирован мдф,масив,полиглос,акрил,алуминий и др.Изработката на 3D проект и монтажът са безплатни.

Разпространи съдържание