метални врати

АЛГАРА ООД- Металообработка и метални коснтрукции

Завода произвежда електромерни табла, табла за строителството, за помпени станции и други обекти, метални изделия за офис мебели, метални врати и каси, стелажи и всякакъв тип метални изделия от ламарина с дебелина до 10 мм. Извършваме механична обработка на детайли на стругове с цпу с размери до ф 580. Заводът разполага с машини за разкрояване, огъване, щанцоване и заваряване на ламарина. Многопоансонна преса с цпу за изрязване на отвори с различна конфигурация. Разполагаме с машини за механична обработка стругове с цпу, фрези, координатно-разтъргваща машина, шлайф машина и други.

Врати: интериорни, метални и блиндирани | Селект Дорс

Вратите,които предлагаме са от водещи производители,на българския лидер "Солид-55" и на немските " Classen" и "Hormann" - гаранция за сигурност, стил и уют.

Дейността на фирмата е пазарно ориентирана към задоволяване на потребностите от блиндирани и интериорни врати както на крайни потребители,така и на строителни компании.

Метални врати и блиндирани врати - Миг Трейд

Дружеството Миг Трейд ЕООД се занимава с производството, доставката и монтажа на: кутии за интернет, PVC дограма, метални решетки, метални огради, метални врати за таванското Ви помещение, мазето Ви, Вашият дом или входа Ви, портали, пощенски кутии, стелажи и други.

Ние ще да ви дадем изключителнониски цени, поради причината, че компанията нипроизвежда всички продукти, които продаваме. Влагаме само и единствено висококачествени суровини.

Метални врати от производител

Производство на метални врати, решетки, огради, парапети, тераси. Всякакви изделия от метал. Доверете се на екип с дългогодишен опит в производството на врати – за мазета, апартаменти, гаражи, дворове, складове. Решетки за балкони на най-ниски цени.
Ние знаем формулата – оптимално качество на оптимална цена!
0888 013 913; 0897 826 295; 02 9 449 943; metalni-vrati.biz

Входни врати

Ако имате нужда от входни врата за вашия блок, вход, мазе или апартамент то тук е вашето място където ще може да поръчате врата на добра цена. Ние ще извършим доставката и монтажа в най-кратки срокове. качеството е гарантирано. За повече информация и данни за контакт с нас - моля посетете сайта

Разпространи съдържание