опаковки

Кашони за преместване и доставка

Гарантирайте перфектното състояние на вашите вещи и мебели при преместване. Онлайн поръчка на качествени кашони и материали за преместване на дома и офиса. Доставка до адрес и професионално опаковане.

Кашони за преместване

Кашони за преместване и опаковъчни материали. Кашони за книги, кашони за дрехи, кашони за архив и багаж. Доставка в цялата страна
.

Ракхива - луксозни опаковки на едро и дребно

Ракхива предлага голямо разнообразие от материали за опаковане на подаръци и сувенири. Хартиени торбички и торбички за подаръци, цветни картонени опаковки и кутии за подаръци, подаръчни торбички, луксозни опаковки и опаковки от картон за специалени поводи. Цветна хартия за опаковане на подаръци. Тишу хартия, органза, целофан, панделки и шнурчета за опаковане и декорации на букети. Поздравителни картички и покани. Украса за сватбени тържества и партита. Предлагаме естествени материали и еко опаковки. И изобилие от идеи за аранжиране и декорация.
On-line поръчки & Безплатна доставка!

Печат на Луксозни Пощенски Пликове

Луксозни пощенски пликове .Най-голямото разнообразие от разцветки,грамажи ,структури и покрития.Изискани медии за луксозни издания , картички, албуми.
Директен вносител на хартии и картони.опаковки за парфюмерийната промишленост, пощенски пликове , луксозна изработка.

Производство на качествени, безопасни и достъпни лекарствени продукти

Производство на качествени, безопасни и достъпни лекарствени продукти.
Химакс Фарма ЕООД е иновативна, модерна и динамична българска фармацевтична фирма, която осъществява дейността си в производството на качествени, безопасни и достъпни лекарствени продукти.

Опаковки от Алмер

Основната дейност на фирма Алмер е производство на всякакви видове опаковки. Пластмасови опаковки, кофи, кутии, пластмасови съдове, дамаджани за минерална вода, фолиа с ротогравюрен печат, бутилки за безалкохолни напитки. Притежаваме автоматични машини за пълнене, затваряне и етикиране на кофички за млечни продукти.

Дунапак-Родина АД

Дунапак-Родина АД предлага иновативни и креативни технологични решения на възникналите пазарни потребности. Продуктовата ни гама включва луксозни, каширани и транспортни опаковки. Предлагаме още бяло и кафяво велпапе и опаковки за хранителната индустрия.

Офсетов печат, флексопечат от ДИКОВ 90

Фирма "Диков 90" - проектиране на гъвкави опаковки и изработване на фотополимерни клишета за флексопечат. Офсетов печат. Работи в Пловдив, Асеновград, София и цяла България. Дизайн и печат на рекламни материали – визитки, брошури, етикети.

Фирмата предлага пълен набор фотополимерни клишета за флексопечат, тампонен печат, както и спомагателни реклмани материали - компресивни подложки, монтажно и самозалепващо фолио, двойнозалепващи лепенки, етикети. Дизайн и печат на брошури, визитки.Екип специалисти в графичния дизайн са на Вашите услуги.

STS Print

Производство на гъвкави опаковки и 8 цветен флексо-печат. Конфекциониране на готови пликове и торбички. Каширане на полипропилен, полестер, алуминий, хартия вакуум фолио и комбинация между тях. Изработка на дизайн, идеен проект, цветооделяне и предпечат!

Разпространи съдържание