паркет

Луксозни трислойни и ламинирани паркети

Специализирани магазини за продажба и монтаж на ламиниран,трислоен и масивен паркет.Продаваме ламиниран паркет от водещи фирми с гаранция за качество,осигурен професионален монтаж.Качествени подови настилки и луксозни колекции на фирмите-HDM-Germany,KRONOTEX-Germany,KAINDL-Austria , качествен монтаж и кратки срокове за изпълнение.Всички необходими консумативи-первази,лайсни,подложки
www.tsonevflooring.com e най-доброто място за магазин за ламинат и твърда настилка с осигурен професионален монтаж

Подови настилки

Всички видове подови настилки - мокети, килими, паркети, ламинат, PVC настилка, балатум, бои, тапети, лепила и продукти за почистване на пода. 15 магазина в 11 града.

Циклене на паркет

Циклене на паркет на ниска цена - от 5лв на квадрат. Циклене, шлайфане, лакиране на паркет и дюшеме. Циклене и редене на паркет в София. Редене и монтаж на паркетни настилки.

Ламинат и ламиниран паркет

Ламиниран паркет и продажба на паркетите в онлайн магазин. Списък с продукти за паркета и други необходими за всеки офис продукти. Онлайн магазин паркети Лазур предоставя много съвети за Ламинат. Ламинатите са паркетите които са евтини и са с доказано високо качество. Уебсайт за ламинати предлага ниски цени и високо качество и безплатна доставка за София.

Арсов 90

Производство на дъбови дъски, чамови дъски, тополови дъски, букови шезлонги и много
други артикули произведени от бук. Обработваме над 3000 м3 месечно и
имаме постоянен добив на бук.

БГ Ремонти - гипсокартон, боядисване, изолация

БГ Ремонти - ремонти до ключ. Мазилка, шпакловка, гипсокартон, изолации, боядисване, фаянс и теракот, паркет и ламинат, вътрешна и външна изолация, окачен таван, ВиК, ел. инсталация

Вашите обяви в сферата на ремонта и строителството

Ако предлагате услуги в сферата на: ремонти за дома и градината, ново строителство и довършителни работи, прозорци и врати, боядисване и мазилка, отопление, канализация и тръби, кухня, баня и тоалетна, ,покриви и капандури, подови настилки и много други – регистрирайте се в Remonti.org. Сайтът рекламира напълно безплатно Вашата фирма,дейностите и услугите,които извършва тя. Remonti.org има за цел да улесни връзката между фирмите предлагащи услуги и крайните клиенти(потребители).

Паркетни услуги от Karina.bg

Карина.бг предлага всякакъв вид качествени паркетни услуги в София, на
изключително изгодни цени: лепене, лакиране и циклене, на естествен
паркет, поставяне, монтаж, редене и пренареждане на естествен и ламиниран в
София и други градове.

Елит паркет – продажба и монтаж на ламиниран паркет

Дейността на фирмата е продажба и монтаж на ламиниран, трислоен паркет, както и всички допълнителни аксесоари- первази и консумативи за тях, лайсни, ъгли, клипси и т.н. Наши партньори са най-големите вносители на ламинат в страната, което ни позволява да сме конкурентно способни на пазара.При нас ще получите качествено обслужване и монтаж в удобно за Вас време.

Ламиниран паркет от Паркетен Свят

Паркетен Свят е водеща верига за естествен и ламиниран паркет с магазини и дистрибутори в много градове в България и Македония. В нашите магазини ще откриете голямо разнообразие от ламинат, естествен паркет, екзотичен и трислоен паркет, подложка за ламинат, первази, лайсни, лепило за паркет, лакове и много други разнообразни консумативи, за да изглежда вашият под точно както желаете. Освен да предлагаме качествени артикули, ние се стремим да предлагаме и разнообразни услуги, за да можем да удовлетворим желанията на всеки наш клиент.

Разпространи съдържание