плакети

Лазерно рязане и гравиране на метали и неметали. Фрезоване.

Лазерно рязане и гравиране на широка гама от материали: стъкло, дърво,плексиглас, пластмаса, , гума, плат, кожа, хартия, картон, камък и други.

Гравиране на рекламни материали: химикалки, запалки, визитници, бележници, портфейли, ключодържатели, стъклени и керамични изделия, дървени предмети.

Изработка на рекламни табели, табелки за врати и пощенски кутии, баджове с нестандартна форма, ключодържатели, шаблони, декоративни орнаменти и други..

Възможност за изработване на единични бройки.

Рекламно Студио Неоконт

Рекламно студио "Неоконт" предлага широк спектър от висококачествени рекламни услуги –

печатна рекламна,външна и интериорна реклама,светещи и несветещи табели,обемни букви,сувенирна и нестандартна реклама,изграждане на фирмена идентичност и графичен дизайн

Изработка на монети, огърлици, плакети, медали, ювелирни изделия

Монетен двор е търговското дружество, което произвежда всички разменни монети в България. То е и единственият производител на възпоминателните монети, емитирани от БНБ, а също и на официалните държавни отличия на страната. Гарантирано е качественото изпълнение на поръчките и разнообразието на изделията. Сред предлаганите продукти са: разменни и юбилейни монети, плакети, огърлици, медали, печати, значки и други изделия по поръчка

Разпространи съдържание