професионална козметика

Комплексно оборудване за спа центрове и козметични салони

ИнтерСПА предоставя цялостни интегрирани решения за спа центрове и козметични салони, спа и козметично оборудване, козметика и консултанткси услуги.

Нашите Клиенти са най-ценния актив на компанията ни. Ето защо ние поставихме нов стандарт на обслужване, който е безпрецедентен на българския професионален спа и козметичен пазар.

Jean d’Arcel cosmetique – Професионална козметика

Jean d’Arcel cosmetique, фирма с дългогодишен опит в производството на професионална козметика за лице и тяло. С годините компанията усъвършенства технологията си, за да бъде днес предлаганата козметика на професиално ниво. Jean d’Arcel cosmetique България разполага с богата продуктова гама, която предпочитат да използват много професионалисти работещи в СПА центрове.

Поглезете сетивата си с козметиката за тяло на Jean d’Arcel cosmetique

Доверете се на професоналната козметика от доказани производители като Jean d’Arcel cosmetique. 50 годишният опит на компанията е гаранция за професионализъм. Всеки нов продукт се тества дълги месеци, докато не достигне до качество граничещо с перфектност.

Angel Cosmetics - Онлайн магазин за парфюмерия и козметика

Angel Cosmetics - Специализиран онлайн магазин за парфюмерия и козметика.Онлайн магазинът angelcosmetics.bg предлага богато разнообразие на парфюмерия,козметика и козметични аксесоари,с които да зарадвате вас или вашите любими хора.Ние се стараем максимално да удовлетворим вашите желания,да ви дадем професионален съвет и да осигурим бърза и надеждна доставка.

Разпространи съдържание