работно облекло

Всичко за охрана на труда – ЛПС и почистване

Лични предпазни средства – ръкавици, очила, работни облекла, респиратори, тапи и клипсове за уши. Висококачествени консумативи за почистване - микрофибърни и кърпи за еднократна и многократна употреба.

Работно облекло

Фирмата предлага на своите клиенти възможност за изработка на персонални модели както и много модели на склад. Работното облекло което предлагаме е подходящо за всекидневна употреба. Предлагаме гащеризони, униформи, якета, елечета и много други.

Работно облекло

РАВ Миладинови ЕООД

От 1990 година се грижим за фирмените облекла на повече от 6000 клиента. При нас ще откриете голям избор висококачествени облекла и ЛПС-гарант за удобство и приятна работа.

Предлагаме най-доброто и на най-добри цени работно облекло - работни якета и панаталони, работни обувки и работни ръкавици, ЛПС.

От къде да купим работно облекло

Фирмата ни е специализирана в изработване на работни облекла, униформи и много др. Ние работим с екип от дизайнери, които ще Ви направят предложения и ще проследят реализирането на идеите за униформата на Вашите служители и ученици. В нашият сайт ве ще откриете работни облекла и униформи в различен стил и различни материи.

ХоРеКа каталог Resto.bg

Resto.bg е каталог с предствяне на най-добрите фирми на пазара за храни, напитки, професионално хотелско, барово, кухненско и ресторантско оборудване и обзавеждане. При нас ще намерите кетъринг компании и други услуги свързани с ХоРеКа бизнеса в България.
При нас ще откриете всичко за вашия Хотел, Ресторант или Заведение. Целта ни е да помагаме на Управители, Снабдители и Готвачи да намерят най-качествените Храни, Напитки, Консумативи, Хотелско и Ресторантско Оборудване за своя бизнес.

Разпространи съдържание