рисуване

Обединен детски комплекс Кюстендил

Обединен детски комплекс - Кюстендил е създаден през лятото на 2000 година. Той е правоприемник на Центъра за работа с деца (бившия Пионерски дом), Центъра за ученическо,техническо и научно творчество и Ученическата спортна школа..

Уроци по рисуване

Искате да се занимавате с изобразително изкуство, но не знаете към кого да се обърнете за помощ в областта? Ние сме хората, от които имате нужда. Разгледайте нашите предложения за уроци по рисуване и сме сигурни, че ще намерите това, което търсите.

Handmade изделия от цял свят

Интересни идеи за вашия дом. Обзавеждане, интериор, декупаж, реставрация на мебели. Всичко за Вашето свободно време . Реставрирането на стари мебели може да донесе не само удоволствие, но и да спести от вашия бюджет за нови мебели. Красивите форми, извитите дръжки и дърворезбата, вдъхновиха Джесика да направи експеримент с този бюфет, в резултат на което се получи изключително елегантна мебел за трапезария.

Рисуване на портрет по снимка

Ателие за портрети по ваша снимка .Превърнете снимките на любимите си хора в произведение на изкуството.Изненадайте приятелите си с уникален подарък. Детски портрет ,семеен портрет ,портрет на домашен любимец - изпратете ни снимка и ще получите истинска картина ,която винаги ще бъде до вас .

Образователен Център "Делфис"

Образователен център "Делфис" предлага детска занималня, езиково обучение, курсове по изобразително и приложно изкуство, различни по вид обучения за деца и възрастни, екскурзии, консултации с логопед и психолог и още много други услуги.

Домашна работилница

Арт уроци, полезни съвети за дома и градината, кулинарни рецепти, занимания за деца и родители, схеми на гоблени и история на гоблена. Идеи за декорации за всеки повод и празник.

Разпространи съдържание