сватби

Украса на маса

Украса.нет предлага професионална украса за маса за сватби, тържества, юбилей, фирмени събирания, рождени дни, имени дни, кръщенета, ръчно направена хартия, картички, оригами декорации и още много изненади.

Сватба ТВ

Сватба ТВ е първата сватбена телевизия онлайн. Ние предлагаме видеозаснемане на сватбени тържества и др. В нашия сайт ще откриете огромно количество видео клипове, албуми, конкурси, новини, съвети и всичко за вашата сватба на едно място.

Видеозаснемане

Видеозаснемане и постпродукция на игрално и документално кино, музикални и рекламни клипове, телевизия, корпоративни събития, до художествено филмиране на семейни празници като сватбени тържества, рождени и имени дни, изписване на новородено, изпращане на абитуриент и др.

Сватба - дисководещ - сватбена и DJ агенция - DJ Angel

Професионално озвучаване на сватби, тържества, V.I.P. събития и концерти.

Перфектна техника - компютър с неограничено количество музика от всякакъв вид и стил.

Dj Angel: завършил съм Музикална академия и съм работил в радио и телевизия като музикален редактор и водещ.

DJ & Аниматор - Мирослав Киряков

предлагани услуги: аниматор, диджей, организиране рожден ден, озвучаване и организиране на сватба, детско парти в Пловдив, тържества, коледни и новогодшни празници, украса, заря, балони с хелий и игри в Асеновград, Пазарджик, Стара Загора, Карлово. Почасово гледане на деца.

Сватбени покани онлайн

Онлайн магазин за сватбени покани и аксесоари. print your day извършва производство на аксесоари и покани за сватби с отлично качество и на ниски цени.

Агенция за тържества

Иа мирабеле е агенция за организиране на тържества. Предлага пълно обслужване от кетеринг и украса до анимация и фотография. Иа мирабиле организира лични празници, сватбени тържества, корпоративни събития, тийм билндинг събирания и други.

Разпространи съдържание