свети влас

Хотел Релакс Слънчев Бряг – Почивка на море!

Хотелски комплекс Релакс Слънчев Бряг е разположен само на 5-10 минути от плажа на к.к. Слънчев бряг и недалеч от яхтеното пристанище на гр. Свети Влас, Ви предлага тих и спокоен отдих и прекрасна морска панорама! Близостта на морето, красивсия луксозен и функционален интериор и перфектното обслужване са предпоставка за една прекрасна и незабравима морска почивка!

Акомодейшън България

Акомодейшън България - Интернет каталог на хотели и квартири в България. Направете вашата резервация online!
хотел, квартири, резервации, стая, единична стая, двойна стая, апартамент, студио, вила, ваканция, почивка, море, Черно море, черноморие, Созопол, Несебър, Свети Влас, Черноморец, Слънчев Бряг, Царево, Ахтопол, Поморие

Е-мейл: office@accommodation-bg.com
Телефон: 0885 04 60 80

Коли под наем, почивки, екскурзии, квартири, самолетни и автобусни билети и др.

"Комета-2" ООД е лицензиран туроператор и турагент. Фирмата е основана 2001г., със седалище гр. Свети Влас и развива дейност на територията на курортен комплекс Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас и ваканционно селище "Елените".
На Вашите услуги са офисите ни в Свети Влас и Слънчев бряг, в които работи квалифициран персонал от туристическия бранш.

Диневи груп - Луксозни имоти

„Диневи груп” са се специализирали и утвърдили като компания, която изгражда луксозни имоти в България. Емблематични са техните луксозни комплекси от недвижими имоти на първа линия в Свети Влас.

Разпространи съдържание