сглобяеми къщи

Дървени сглобяеми къщи

Фирма СТОР е специалист в строителството на дървени сглобяеми къщи с дългогодишен опит в продължение на 40 години. Със собствената ни производствена база в района на село Говедарци бързо и лесно построяваме дървени къщи, сгради, конюшни, конструираме градински аксесоари според нуждите на клиентите. Постройка до ключ заедно с всички инсталации: Ел и ВиК, дограми, пълна окомплектовка.

Сглобяеми Дървени Къщи

Предлаганите от Яв енд Партнерс къщи са произведени от екологично чисти строителни материали, по системата”сандвич- панел” и „скелетно- гредова”конструкция с послоен монтаж.Те са подходящи както за целогодишно така и за сезонно обитаване.Сглобяемите дървени къщи са прекрасна възможност за всеки бъдещ клиент да направи сам дизайна на бъдещата си дървена къща „мечта”.

Сглобяеми къщи - Ланд Инвест Ад

Производство на дъбови сглобяеми къщи по немска технология. Кратки срокове, индивидуални проекти. Едно от най-важните преимущества на тези постройки е че те са изградени основно от дървесина и притежават несъмнен жилищен комфорт. Цена на м2 до ключ - 300 EUR!

Холдинг МаксКонсулт - строително монтажни дейности и сглобяеми къщи с метална конструкция

Холдинг МаксКонсулт - строително монтажни дейности и сглобяеми къщи с метална конструкция.Надежден партньор за реализацията на вашия проект в проектирането и изграждането на нова сграда, обновяването и ремонта

Сглобяеми къщи - немска технология

Направа на нискоенергийни къщи по специална технология

Обичая при сглобяемото строителство датира от 50-те години на столетието.Има различни начини за изпълнение на дъбови къщи, но безспорно в Европа се е утвърдила технология посредством подготвяне на предварително изготвени при фабрични условия детайли на рамковата конструкция.Елементите се превозват до определеното място и се извършва монтаж върху предварително подготвен бетонов фундамент.
Основни предимства на сглобяемите къщи:

-Бързо изграждане на дървената конструкция, без това да се отразява на качеството.

Сглобяеми къщи | Ланд Инвест АД

Производство на дъбови сглобяеми къщи по немска технология. Кратки срокове, индивидуални проекти. Едно от най-важните преимущества на тези постройки е че те са изградени основно от дървесина и притежават несъмнен жилищен комфорт.

Петпром - дървени къщи, беседки, навеси

Произвеждаме уникални конструкции и изделия от дърво – дървени къщи, беседки, навеси, покриви, перголи, тераси, конструкции, интериор, екстериор и слепени греди. Нашите продукти са с високо качество и внимание към детайла.

Многократно преместваеми - сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи модел Dream House е от най-бързите и евтини начини да се сдобиете със собствено жилище, производствено помещение или офис.Много са плюсовете в полза на решението за избор на сглобяема къща - цените са напълно достъпни, не се изисква ваденето на документи, като разрешително за строеж и т.н, сроковете за монтаж - до готов вид за живеене са много кратки, къщите могат да бъдат местени многократно и имат отлични показатели за топлоизолация и шумоизолация, което ги прави напълно пригодни за целогодишно обитаване.

Разпространи съдържание