сенници

МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери.

Фирма МВ-7 предлага производство и монтаж на висококачествени парапети от инокс и ковано желязо, сенници, щори, слънчеви бойлери. Работим на територията на цялата страна, както и в Гърция

Сенници-Щори.нет - Когато качеството има значение!

Сенници,Щори,Мембрани,Конструкции,Ветрозащитни завеси, Платнища и Комарници, когато искате да постигнете спокойствие в летните горещини!Бъди умен и поръчай някой от нашите продукти ти винаги си прав.Когато качеството има значение

Коло

Ако се нуждаете от слънцезащитни продукти, обърнете се към "Колори 2005" ЕООД. Ние предлагаме на нашите клиенти богат асортимент, конкурентни цени,комплексно и конкурентно обслужване, в областта на слънцезащитните продукти.Повече информация ще откриете в нашия сайт.
http://colori.bg
гр.Пловдив,Ул. Георги Бенев 5А, тел. 032/943399; факс: 032/943390

Колори 2005

"Фирма ""Колори 2005"ЕООД предлага богата гама от слънцезащитни продукти-както традиционни, така и нови високофункционални и иновативни модели, а именно:
- Хоризонтални алуминиеви щори
- Хоризонтални дървени щори
- Вертикални щори;
- Плисе и дует щори;
- Римски щори;
- Щори "японска стена";
- Щори "Хармония";
- Сенници: класически, кабрио, еко, модулен, стандарт, моно, бокс,вертикален,широкоплощен,перго-тента."
тел. 032/943399
факс: 032/943390
Пловдив,Ул. Георги Бенев 5А

“Артвижън” ООД - производство и монтаж на рекламни инсталации

“Артвижън” ООД специализира в производство и монтаж на рекламни инсталации от всякакъв тип, включително метални конструкции и еталбонд. Ние сме специалисти с дългогодишен опит в направата на билбордове от винил, фолио, брезент, брандиране на автомобили, табели, светещи реклами, обемни букви, сенници, тенти, ветроупорни завеси и винил кристал. Притежаваме собствена производствена база и съвременни машини за рязане на метал, печатащи плотери, преси, пълноцветен печат. Креативният екип ще изслуша и приложи професионално и най-смелите Ви идеи.

Системи за защита от слънце и вятър

Производство, монтаж и ремонт на тенти, сенници, прозрачни щори, покривала и чадъри.
Качество на услугите и спазване на сроковете за доставка и монтаж.
2 години гаранционен срок и следгаранционна поддръжка за всички прозрачни щори и конструкции на тенти, сенници и покривала.

Разпространи съдържание