складове

Разпространение на рекламни материали по пощенски кутии и на висококомуникативни маеста

Разпространение на рекламни материали, пощенски кутии, флаери, брошури, плакати, директен мейлинг, директен маркетинг. Участие с промоутъри на изложения, панаири, конференции. Национално покритие, собствени офиси и складове в 38 града, собствен транспорт и логистика, собствени промоутъри и разпространители, реално покритие на районите. Система за контрол и отчетност, GPS проследяване.

Разработваме и изработваме на разумни цени системи за безопасност на храните съгласно изискванията на НАССР ХАСЕП и ISO

Разработваме професионално и съгласно изискванията на ЕС и българското законодателство на достъпни цени системи за безопасност на храните по системата НАССР ХАСЕП ХАССП и ISO за всякакви видове хранителни обекти от складове, магазини, цехове, предприятия до ресторанти, кафенета, столове и бързи закуски, снек-барове, пицарии, бистра и т.н.

Покупко-продажба на индустриални сгради

Предлага бърз и лесен достъп до търсената информация,свързана с покупко-продажбата,наемането и отдаването на терени и площи в областта на бизнес и индустриалните имоти,както и новото жилищно строителство.

Оборудване за складове, логистични центрове, архиви,производства и други

Опитмизирайте Вашия склад с динамичните и подвижни архиви, които предлагаме! Намалете разходи и спестете място и време с автоматичните вертикални складове! Подобрете производителността с конвейрна система! Съхранете надеждно своите продукти в кутиите и контейнерите, които предлагаме! За подробности посетете сайта ни!

Разпространи съдържание