соларни панели

Слънчеви колектори

Sunstar.bg предлага за вашия дом качествени слънчеви колектори, соларни панели и системи. Пълна сервизна подръжка. Особено подходящи за дома, хотел, басейн, вила, в произвоството. Богат каталог за цялата страна.

Соларни панели, фотоволтаични модули – производство и монтаж на слънчеви панели и колектори

Крейн ООД се занимава с производство, доставка и монтаж на соларни панели, фотоволтаични модули и приложения. Крейн ООД разполага с производствена линия за соларни панели с капацитет 2 MW, като фотоволтаичните приложения могат да се използват в различни видове соларни системи.

Фотоволтаични централи

Мотто Инженеринг разработва своите соларни проекти съвместно с фирма Eurosol, която през последните 10 години е изградила над 1000 фотоволтаични централи (ФЕЦ) в цял свят.

Фотоволтаични модули (соларни панели) и фотоволтаични системи от Crane

Крейн ООД проектира, произвежда и доставя фотоволтаични модули и системи, познати още като соларни модули (соларни системи). Разнообразие от иновативни фотоволтаични приложения, подходящи както за дома, така и за промишлено ползване.

Екопауър проджект ЕООД- соларни панели и слънчеви колектори

Предлагаме на своите клиенти бърз и достъпен начин за снабдяване със соларни панели и слънчеви колектори. Екопауър проджект е търговски представител на Кредибул АД - Сосиете Женерал Груп и съдейства за бързо кредитиране - кандидатстване на място, само с лична карта – отговор до 15 минути. Фирмата разполага с проектанти и монтажници, които ще извършат безплатен оглед и консултация, монтаж, доставка и сервиз на закупените модерни технологии. Гарантираме Ви възвръщаемост на инвестициите!

Слънчеви колектори от БННС

БННС ЕООД проектира, изгражда и внедрява фотоволтаични соларни инсталации – соларни панели, слънчеви колектори, слънчеви бойлери и други. Фирма БННС е създадена през 2006 година и е член на съюза Българската фотоволтаична асоциация и на Производителите на екологична енергия.

Разпространи съдържание